ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Κοντονή στον Πετρούνια

Συγχαρητήρια Κοντονή στον Πετρούνια
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη, έκανε συγχαρητήρια δήλωση, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και "Το Ποτάμι".

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη προέβη στην κάτωθι δήλωση:

"Μια ακόμη σπουδαία διάκριση χάρισε στη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αποδεικνύοντας την τεράστια κλάση του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι όταν το ταλέντο συνδυάζεται με συστηματική δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και συνολικά για την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία του".

Το Ποτάμι: "Ελληνικός αθλητισμός: Μια πραγματική όαση για τη χώρα"

"Ο ελληνικός αθλητισμός αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, μια πραγματική όαση μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνά η ελληνική κοινωνία και μια ευκαιρία για να νιώσουμε υπερήφανοι και αισιόδοξοι!

Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος τίμησε την Ελλάδα με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Γλασκόβης και ταυτόχρονα εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Με σκληρή δουλειά και στοχοπροσήλωση, απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς η νέα του αυτή επιτυχία έρχεται μετά από τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού".

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτος στον κόσμο ο Πετρούνιας

Βίντεο: Η αποθέωση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια!

Πετρούνιας: "Πάμε τώρα για το μετάλλιο στο Ρίο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ