ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στόχος η δυνατή επιστροφή για την Πλυτά

Στόχος η δυνατή επιστροφή για την Πλυτά

Αντίστροφα μετρά η Βάλια Πλυτά, ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι έτσι να αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων της χρονιάς.

Αντίστροφα μετρά η Βάλια Πλυτά, ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι έτσι να αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων της χρονιάς. Η 21χρονη πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έμεινε αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων λόγω του τραυματισμού της, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και τώρα πλέον έχει μπει στο στάδιο της αποθεραπείας.

"Συνεχίζω την προετοιμασία μου προσεκτικά, παράλληλα με την αποθεραπεία μου, γνωρίζοντας ότι έχω χρόνο για να επανέλθω όπως θέλω, αφού οι σημαντικότερες φετινές διοργανώσεις θα έρθουν στο δεύτερο μισό της χρονιάς", λέει η Πλυτά και προσθέτει:

"Αυτή τη στιγμή δουλεύω κυρίως στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και πιστεύω ότι σύντομα θα ξεκινήσω πιο δυνατά, σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Εφ' όσον τα πράγματα εξελιχθούν καλά, αισιοδοξώ ότι θα είμαι παρούσα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαΐου, έστω και με ένα πρόγραμμα λιγότερο δύσκολο από αυτό που θα ετοιμάσω για τους διεθνείς αγώνες".

Αναφερόμενη στους ασύμμετρους ζυγούς, που είναι και το όργανο, στο οποίο διακρίνεται, λέει πως το νέο πρόγραμμά της θα είναι συνέχεια του αντίστοιχου περσινού, το οποίο ξεχώριζε για τα έξι εντυπωσιακά πετάγματα που περιλάμβανε:

"Το φετινό μου πρόγραμμα στους ασύμμετρους ζυγούς θα ξεκινήσει με τον ίδιο σκελετό και στην πορεία θα δούμε ποια επιμέρους στοιχεία θα αλλάξουμε. Σε περίπτωση που είμαι καλά και η Εθνική χρειαστεί κάτι παραπάνω από εμένα στο ομαδικό αγώνισμα, θα μπορέσω επίσης να συνεισφέρω στην δοκό και ίσως στο άλμα".

Και στο τέλος προσθέτει: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Απόστολο Πεσσίνη και Ιουλία Παλαμάρα, που με ανέχονται και με στηρίζουν. Επίσης, τον γιατρό της ομοσπονδίας, Οδυσσέα Παξινό, που με βοηθά πολύ στην αποθεραπεία μου, όπως και τις φυσικοθεραπεύτριες Ιωάννα Μαντζώρη και Ελισάβετ Αναστασάκη. Με τη βοήθειά τους θα επανέλθω πιο δυνατή".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ