ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πετρούνιας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πετρούνιας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (09/11) στο Προεδρικό Μέγαρο τον παγκόσμιο πρωταθλητή των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, τους οποίους συνόδευσαν ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. κ. Θανάσης Βασιλειάδης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον 25χρονο πρωταθλητή και ανέφερε ότι του άρεσε πολύ η εξαιρετική προσπάθειά του στον τελικό των κρίκων, την οποία παρακολούθησε. Μάλιστα, του μίλησε με αμεσότητα, εξηγώντας ότι «πήρα το θάρρος να σου μιλήσω στον ενικό, επειδή σε αισθάνθηκα σαν παιδί μου» και ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Πετρούνιας λόγω της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του, ενώ ενημερώθηκε και για το πρόβλημα που είχε στον καρπό του χεριού, ακριβώς πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος διαβεβαίωσε επίσης τον πρωταθλητή της ενόργανης ότι θα σταθεί στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί, στην προετοιμασία του ενόψει των επόμενων διοργανώσεων, όπως ακριβώς και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε περίπου έξι μήνες που ο Λευτέρης Πετρούνιας επισκέπτεται το Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον προπονητή του, αφού είχε δεχθεί αντίστοιχη πρόσκληση από τον Πρόεδρο και τον περασμένο Απρίλιο, μετά το θρίαμβό του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Μονπελιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ