ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο "Aphrodite Cup" η Ελένη Κελαϊδίτη

Στο "Aphrodite Cup" η Ελένη Κελαϊδίτη

Με τη συμμετοχή της Ελένης Κελαϊδίτη η οποία εντυπωσίασε στο διεθνές τουρνουά γυμναστικής "Miss Valentine" της Εσθονίας θα διεξαχθεί το "Aphrodite Cup".

Με "όπλα" την εμπειρία και τα καλά πλασαρίσματα από το διεθνές τουρνουά γυμναστικής "Miss Valentine" της Εσθονίας, η Ελένη Κελαϊδίτη προετοιμάζεται για να παρουσιάσει τα προγράμματά της και στο ελληνικό κοινό, στο "Aphrodite Cup", το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Γυμναστικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του δήμου Παλαιού Φαλήρου. Χορηγός Επικοινωνίας θα είναι η ΕΡΤ.

Η 17χρονη αθλήτρια του διοργανωτή ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» θα είναι η «οικοδέσποινα» των αγώνων. Μαζί με την προπονήτριά της Μαρίνα Φατέεβα έχουν επιλέξει για τα προγράμματά της κλασικές μουσικές, αλλά και έναν τσιγγάνικο ρυθμό δημιουργώντας, σε σύνολο, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο στεφάνι θα χορέψει υπό τους ήχους του Μπετόβεν, στη μπάλα με το «Ave Maria» και τη φωνή της Ελληνίδας Μαρίας Κάλλας, στις κορύνες με το «Lacrimosa» σε μουσική Μότσαρτ και στην κορδέλα σε τσιγγάνικη μελωδία.

"Στην Εσθονία ήταν ο πρώτος αγώνας της Ελένης με τον νέο κώδικα. Στον επόμενο αγώνα της, στην Αθήνα, θα είναι ακόμη καλύτερη. Πιστεύω ότι και αυτή τη χρονιά το «Aphrodite Cup» θα ξεχωρίσει. Πέρσι οι προπονήτριες της γυμναστικής μου είπαν τα καλύτερα λόγια και εφέτος δήλωσαν και πάλι συμμετοχή. Όταν διεξάγεται στην Ελλάδα ένας τόσο υψηλού επιπέδου αγώνας είναι πολύ καλό για τις Ελληνίδες, καθώς θα πάρουν μέρος κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο και μέσα από τον συναγωνισμό θα μάθουν πολλά", δήλωσε η Μαρίνα Φατέεβα, προπονήτρια του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία». Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Φατέεβα ήταν η προπονήτρια της εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που κατέκτησε πολλές διεθνείς διακρίσεις με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 (Σίδνεϊ).

Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης θα είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Η ΕΡΤ βρίσκεται πάντα δίπλα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα οποία στηρίζει και προβάλει. Η ΕΡΤ θα βρεθεί δίπλα στις αθλήτριές μας που θα διεκδικήσουν διακρίσεις στα ταπί του Κλειστού Παλαιού Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ