Σκουτέρης: "Αξίζει ο κόσμος να έρθει στο Cosmogym Festival"

Ο διοργανωτής του Cosmogym Festival Συμεών Σκουτέρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη διοργάνωση  που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας 20-25 Ιουνίου.

Στις 20-25 Ιουνίου θα διεξαχθεί το "Cosmogym Festival" στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας. Ο διοργανωτής του, Συμεών Σκουτέρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα όσα θα δουν οι φίλαθλοι της γυμναστικής στο φεστιβάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διοργάνωση: “Είναι μια διοργάνωση γυμναστικής για όλους. Θα λάβουν μέρος 7.033 αθλητές και αθλήτριες με περίπου 328 χορογραφίες, οι οποίες έχουν στοιχεία ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, τραμπολίνο , χορού. Ο χώρος της γυμναστικής είναι αναπτυσσόμενος. Υπάρχουν πολλά παιδιά που πάνε σε σωματεία και έχουν την ευκαιρία να δείξου τη δουλειά τους σε τέτοια τουρνουά”.

Για το πρόγραμμα: “Από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας από τις14:00 μέχρι το βράδυ το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις χορογραφίες των αθλητών, ενώ πρέπει να πούμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα προγράμματα είναι χωρισμένα σε γκρουπ των 30 χορογραφιών. Το διαγωνιστικό μέρος είναι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και είναι χωρισμένο σε 4 ομίλους των 20 ομάδων και οι χορογραφίες θα βαθμολογούνται από 20 κριτές. Η επίσημη τελετή έναρξης την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 19:00”.

Για την παρουσία της Κλέλιας και της Άννυ Πανταζή, αλλά και της Μορφούλας Ντόνα: “Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή θα είναι κριτές σε ένα ξεχωριστό event, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Special Olympics με τη συμμετοχή περίπου 3ο αθλητών από όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Η Μορφούλα Ντόνα θα δώσει το “παρών” με την ακαδημία της. Αξίζει ο κόσμος θα βρει χρόνο και να έρθει να ξεχωριστά πράγματα ”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24