Πετρούνιας: "Στερεί από την κοινωνία τα μελλοντικά της πρότυπα"

Πετρούνιας: "Στερεί από την κοινωνία τα μελλοντικά της πρότυπα"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τοποθετήθηκε κατά της απόφασης του ΣτΕ κάνοντας λόγο για τορπιλισμό των θεμελίων του ελληνικού αθλητισμού.

Οι αντιδράσεις για την απόφαση του ΣτΕ που κόβει τη μοριοδότηση στους αθλητές - μαθητές για την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συνεχίζονται. Μετά την αντίδραση της Πολιτείας μέσα από τις τοποθετήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού είχαμε και εκείνες των ανθρώπων του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, με γραπτή του δήλωση καυτηρίασε τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ το ίδιο έπραξε και με ανακοίνωση της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν πήραν και αθλητές με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Στεφανίδη. Το ίδιο έπραξε και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου ο Λευτέρης Πετρούνιας με μήνυμα του μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: "Η απόφαση του ΣτΕ καταδεικνύει πλήρη άγνοια για την πραγματικότητα του ελληνικού αθλητισμού καθώς και για την καθημερινότητα των νέων αθλητών, που ξυπνάνε από τα χαράματα για να προλάβουν προπόνηση και σχολείο. Δεν έχουν αντιληφθεί οτι δεν κόβουν ένα προνόμιο, αλλά ακυρώνουν μια επιβράβευση, τορπιλίζοντας τα θεμέλια του ελληνικού αθλητισμού και το μέλλον των εθνικών ομάδων. Η απόφαση του ΣτΕ στερεί από την κοινωνία τα μελλοντικά της πρότυπα".

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24