ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης

Eleftherios Petrounias of Greece after winning the gold medal in the rings during the men's artistic gymnastics finals at the European Championships in Glasgow, Scotland, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Eleftherios Petrounias of Greece after winning the gold medal in the rings during the men's artistic gymnastics finals at the European Championships in Glasgow, Scotland, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέλαβε την 1η θέση στον προκριματικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Το μήνυμα του Έλληνα πρωταθλητή στα social media.

Την πρόκριση στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης βαθμολογήθηκε με 15.053 στον προκριματικό και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό του Σαββάτου εκεί όπου είναι και το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας πρωταθλητής θα πρέπει να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, προκειμένου να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

"Πρώτη θέση μετά τον προκριματικό και πετάμε για τελικό! Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό... Για Πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι!", σχολίασε σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ