ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: "Οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι..."

Gold medallist Greece's Eleftherios Petrounias celebrates with the national flag after the men's rings final on the first day of the apparatus finals of the Gymnastics World Championships at the Aspire Dome in Doha, Qatar, Friday, Nov. 2, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Gold medallist Greece's Eleftherios Petrounias celebrates with the national flag after the men's rings final on the first day of the apparatus finals of the Gymnastics World Championships at the Aspire Dome in Doha, Qatar, Friday, Nov. 2, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στην ανηφορική διαδρομή που καλείται να ακολουθήσει μετά το χειρουργείο στον ώμο του και στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, τον οποίο στηρίζει η Stoiximan σε κάθε αθλητικό βήμα του, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναφέρθηκε στην ανηφορική διαδρομή που καλείται να ακολουθήσει μετά το χειρουργείο στον ώμο του και στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Μια εβδομάδα πριν ήταν όλα διαφορετικά στη αθλητική μου καριέρα. Σημερα κλείνοντας μια εβδομάδα απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μολις λίγες ημέρες από το χειρουργείο γνωρίζω οτι ξεκιναει μια αλλη δύσκολη διαδρομή..μεσα από τον πόνο που νιώθω.. Θέλω να πω στους Έλληνες, σε Εμένα αλλά και σε Εσένα που έχουμε ζήσει τόσα..πως θα κάνω ό,τι μπορεί να γίνει για να μετατρέψω τον πόνο μου σε δύναμη..Γιατι οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι..Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα .. #coach #bestcoachever #dimitrisraftis #petrounias #hellas".

Πετρούνιας: "Οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι..."

AP Photo/Vadim Ghirda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ