ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στηρίζει τη μικρή Ελεωνόρα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στηρίζει τη μικρή Ελεωνόρα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν τη μικρή Ελωνόρα στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εκτός από αθλητής ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλη ευαισθησία και σε θέματα που αφορούν παιδιά. Ένα από αυτά που χρειάζεται τη βοήθειά μας είναι και η μικρή Ελεωνόρα.

Τον Νοέμβριο του 2018 διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά.

Οι γονείς της απηύθυναν αρχικά έκκληση μέσω Facebookγια τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό, αλλά και για να στηρίξουν οικονομικά την μονάδα στην οποία νοσηλεύεται το μικρό τους κοριτσάκι.

Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50%, αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχήτρια. Για αυτό το λόγο οι γονείς της κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να στηρίξουν τη μάχη που δίνει η κόρη της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στέκεται δίπλα στην οικογένεια της μικρής Ελεωνόρας και με αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ζητά απ' όλους να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ