ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Γυμναστική: Το παράπονο του Πετρούνια φέρνει έργα στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ EUROKINISSI

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια για το κλειστό γυμναστήριο του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά που έμπαζε νερά, η διοίκησή του τρέχει τα έργα για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την οροφή του κλειστού προπονητηρίου της γυμναστικής στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά να στάζει σαν καταρράκτης και να έχουν σχηματιστεί πολλές λίμνες από τα νερά που μπήκαν μέσα

Μάλιστα, με δήλωσή του στα social media αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει.

Η αντίδραση της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ήταν άμεση. Ήδη επιδιορθώθηκε η ζημιά στον φωτισμό, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες στην οροφή η οποία μπάζει νερά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΓΟ στην ανακοίνωσή της: "Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην αίθουσα γυμναστικής του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, η οροφή του οποίου παρουσίασε σημαντικά προβλήματα στεγανότητας έπειτα από τη νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας.

Μετά από επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, Μερόπη Μοσχογιάννη, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την απόφαση να διατεθεί χωρίς καθυστέρηση ένα σεβαστό κονδύλι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι υπεύθυνοι μηχανικοί προχώρησαν στον εντοπισμό των ζημιών και οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενδεχομένως από την ερχόμενη Δευτέρα (15/06). Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν ήδη τα φώτα στην οροφή του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν παρουσιάσει ηλεκτρολογική βλάβη.

Οι αθλητές-αθλήτριες των Εθνικών ομάδων επιστρέφουν από σήμερα, Τετάρτη (10/06), στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, αφού τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη, το οποίο λειτουργεί επίσης ως Α’ περιφερειακό προπονητικό κέντρο της Ε.Γ.Ο..

Δεν αποκλείεται, πάντως, να χρειαστεί και πάλι μία σύντομη μετακίνησή τους στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης της οροφής στον Άγιο Κοσμά.

Η Ε.Γ.Ο. εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση της Γ.Γ.Α. και των αρμοδίων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων τόσο στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά όσο και στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, προσδοκώντας ότι τα πάγια αιτήματα ετών θα μπορέσουν επιτέλους να βρουν ανταπόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ