ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Επέστρεψαν από το Μπακού οι Έλληνες γυμναστές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές της και πολλά χαμόγελα επέστρεψε από το Μπακού η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυμναστικής. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) επέστρεψε από το Μπακού η ελληνική αποστολή η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυμναστικής. Οι Έλληνες γυμναστές είχαν εξαιρετική παρουσία η οποία "σφραγίστηκε" από δύο μετάλλια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στους κρίκους, ενώ η Βασιλική Μιλλούση επέστρεψε στο βάθρο σε μεγάλους αγώνες κατακτώντας το ασημένιο στη δοκό.

Από εκεί και πέρα όμως είχαμε και αλλά εξαιρετικά πλασαρίσματα τριών ακόμη εκπροσώπων μας στους τελικούς οργάνων. Η Ιωάννα Ξουλόγη για λίγο έχασε το μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους όπου τελικά κατετάγη τέταρτη, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ήταν πέμπτος στους κρίκους, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε στο άλμα η Αργυρώ Αφράτη.

Δείτε πλάνα από την άφιξη της ελληνικής αποστολής

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ