ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα αεριούχα ποτά έφεραν την κατρακύλα

Τα αεριούχα ποτά έφεραν την κατρακύλα

Ο γκόλφερ Πίτερ Λόρι κατηγορεί τον εθισμό του στα αναψυκτικά για την κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του και τη σχεδόν διάλυση της καριέρας του.

Στα σαράντα του χρόνια ο Πίτερ Λόρι δικαιολογείται σαν... παιδάκι. Ο 40χρονος Ιρλανδός γκόλφερ είδε την καριέρα του να καταστρέφεται, προτού αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε έριξε την ευθύνη για την κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του στον εθισμό του στα αεριούχα ποτά.

" Ήμουν εθισμένος στα αναψυκτικά και προσπάθησα να το σταματήσω. Έπινα λίτρα. Σε ζεστές χώρες όπως είναι η Μαλαισία, αντί για νερό ή ηλεκτρολύτες, προτιμούσα να πίνω αναψυκτικό, γιατί ήμουν εθισμένος σε αυτό".

Το 2013 έκοψε μαχαίρι τα αναψυκτικά " και δεν ανέκαμψα ποτέ από τη μηδαμινή κατανάλωση ζάχαρης. Ξέρω πως αυτό που θα πω μπορεί να σοκάρει τον κόσμο, αλλά δεν είχα πλέον αυτοπεποίθηση. Δεν έπαθα κλονισμό, αλλά ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά στο τέλος εκείνης της χρονιάς και είχα προβλήματα και το 2014".

Δεν κατάφερε να νικήσει τον εθισμό του και ξεκίνησε να καταναλώνει αεριούχα ποτά ξανά, σε σαφώς μικρότερες ποσότητες. " Το να κόψω εντελώς τα αναψυκτικά, δεν με βοήθησε καθόλου. Δεν ήμουν πια ο ίδιος Πίτερ Λόρι".

Ο Ιρλανδός που έχει να κατακτήσει τουρνουά από το 2010 έχει τέσσερα μικρά παιδιά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει τι τους λέει όταν του ζητάνε αναψυκτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ