ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόταση γάμου σε αγώνα γκολφ

Πρόταση γάμου σε αγώνα γκολφ

Ο Αμερικανός γκόλφερ Μαρκ Χάμπαρντ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του αμέσως μετά την προσπάθεια του σε τουρνουά γκολφ. Ευχαρίστησε τη μέλλουσα πεθερά για την ιδέα (videos).

To Πεμπλ Μπιτς είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία στην Καλιφόρνια, διάσημο για το τουρνουά γκολφ που φιλοξενείται εκεί. Εκεί, στο γήπεδο του Γκολφ την ώρα που έδυε ο ήλιος επέλεξε ο παίκτης του γκολφ, Μαρκ Χάμπαρντ να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, Μέγκαν.

Ο Χάμπαρντ είχε μόλις ολοκληρώσει το γύρο του και σήκωσε την τσάντα του όχι να ρίξει μέσα το γάντι του γκολφ, αλλά για να βγάλει το κουτάκι με το δαχτυλίδι.

Φυσικά η έκπληκτη Μέγκαν, σύντροφος του τα τελευταία επτά χρόνια, απάντησε "ναι". Ο Χάμπαρντ αποκάλυψε πως σχεδίαζε καιρό να κάνει την πρόταση γάμου και ζήτησε άδεια από την PGA, τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού γκολφ.

Σύμμαχος του Χάμπαρντ που γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του όταν και οι δύο ήταν φοιτητές στο πανεπιστήμιο San Jose State, ήταν η πεθερά. " Σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να συμπεριλάβουμε το γκολφ. Ήμαστε ζευγάρι τόσα χρόνια, οπότε ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από το να τη βγάλω έξω για δείπνο ή κάτι άλλο. Ήταν η κατάλληλη στιγμή αυτό το τουρνουά".

Τον περασμένο Ιούνιο η Ολλανδέζα τενίστρια Μικέιλα Κράιτσεκ είχε δεχθεί πρόταση γάμου από το σύντροφο/προπονητή της στο Ροσμάλεν. Ο Μάρτιν Έμριχ αιφνιδίασε τη σύντροφο του, την ώρα που εκείνη χαιρετούσε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ