ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τάιγκερ έχασε 7εκ. ευρώ

Ο Τάιγκερ έχασε 7εκ. ευρώ

Ένας χορηγός ακόμη εγκατέλειψε τον Τάιγκερ Γουντς δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της "κρυφής" ζωής του Αμερικάνου. Η εκδίκηση του caddie του.

Ο Τάιγκερ Γουντς δεν θα έχει πρόβλημα να φορέσει ένα ρολόι ελβετικών... προδιαγραφών. Ωστόσο αυτό δεν θα συνοδεύεται από επιταγές 7.000.000 ευρώ.

Η εταιρεία Tag Heuer ανακοίνωσε στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

Ένας από τους παλαιότερους χορηγούς του Τάιγκερ τον πλήρωνε με 7.000.000 ευρώ για να διαφημίζει τα προϊόντα της εταιρείας.

Είναι ο έκτος χορηγός του που τον εγκαταλείπει περίπου δύο χρόνια μετά το ατύχημα στο γκαράζ του σπιτιού του και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν και δεν είχαν σταματημό για την προσωπική ζωή του Τάιγκερ, ο οποίος διατηρούσε το προφίλ του καλού οικογενειάρχη.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι, αφού ο Γουντς δεν κάνει πλέον θαύματα στα γήπεδα του γκολφ και κατετάγη 37ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (Bridgestone Invitational).

O Aυστραλός νικητής Άνταμ Σκοτ συνεργάζεται με τον τέως caddie του Γουντς (σ.σ. τον αντικατέστησε πρόσφατα με έναν παιδικό του φίλο), Στιβ Γουίλιαμς. Ο τελευταίος χαρακτήρισε τη νίκη του Σκοτ ως την καλύτερη στην καριέρα του κι ας έχει κερδίσει 13 majors δίπλα στον Γουντς.

Ο πρώην Νο1 παίκτης στον κόσμο έχει χάσει 25.000.000 δολάρια από χορηγούς τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το διαζύγιο του από την Έλιν κόστισε 100.000.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ