ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπέρδεμα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μπέρδεμα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ, η οποία δεν αναγνώρισε τη νίκη της Ελληνοαμερικανίδας αθλήτριας, Έλενα Λώρενς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η 24χρονη διεθνής παίκτρια του γκολφ έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη 9-12 Σεπτεμβρίου στη Γλυφάδα, κατετάγη στην 1η θέση (με διαφορά 15 χτυπήματα από την δεύτερη), ωστόσο, στην απονομή επάθλων άκουσε από το στόμα του προέδρου της ΕΟΓ, κ. Πέτρου Δούκα, ότι "αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού".

Η αθλήτρια έχει δελτίο στον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας από το 2001, όταν συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αλλά, το απίστευτο είναι άλλο. Η Ομοσπονδία Γκολφ δεν έχει εκδώσει αθλητικά δελτία από το 2005, και όσα παιδιά εντάχθηκαν στις εθνικές ομάδες τα μετέπειτα χρόνια, δεν έχουν δελτίο αθλητού. Δηλαδή η εν λόγω αθλήτρια ήταν από τους ελάχιστους αθλητές κάτω των 25 ετών που έχουν δελτίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Λώρενς έχει καταθέσει ένσταση στην ΕΟΓ, ενώ θα ενημερώσει σχετικά τη Διεύθυνση Λοιπών Αθλημάτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με πιθανότερη εξέλιξη να ακυρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Διάψευση μέσω του Sport24.gr

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τη νεαρή αθλήτρια, η οποία διαμένει στο Λουξεμβούργο και διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει κάνει καταγγελία προς την ελληνική ομοσπονδία γκολφ: " Όσο και αν με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν αναγνωρίστηκε η νίκη μου, δεν έχω κάνει καμία καταγγελία προς την ομοσπονδία. Δέχομαι την απόφασή της. Δεν είπα ποτέ ότι «απίστευτα πράγματα διαπράττει η ομοσπονδία». Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο κατά πόσο άλλες αθλήτριες έχουν δελτία ή όχι και δεν εκκρεμεί καμία ενημέρωση προς την Υπηρεσία Λοιπών Αθλημάτων της γενικής Γραμματείας Αθλητισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ