ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μελβούρνη ταιριάζει στους Κόρντα

Η Μελβούρνη ταιριάζει στους Κόρντα

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν στο τένις από τον πατέρα της, η 18χρονη Τζέσικα Κόρντα κέρδισε τον αντίστοιχο τίτλο στο γκολφ!

Δυναστείες στο τένις δεν υπάρχουν! Με εξαίρεση την περίπτωση του Τέιλορ Ντεντ οι μεγάλοι τενίστες δεν ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το τένις.

Άλλωστε οι περισσότεροι τενίστες στρέφονται στο γκολφ μετά το τέλος της καριέρας τους και εκεί τους ακολουθούν και τα παιδιά τους.

Για παράδειγμα η 18χρονη Αμερικανίδα Τζέσικα Κόρντα, κόρη του πρώην Τσέχου Νο2 στον κόσμο Πετρ Κόρντα.

Το 1998 πόζαρε με τον πατέρα της στις αναμνηστικές φωτογραφίες μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, του μοναδικού Grand Slam τίτλου στην καριέρα της.

Η Μελβούρνη ταιριάζει στους Κόρντα

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ήρθε η σειρά της να κερδίσει το Αυστραλιανό Όπεν που δεν ανήκει στα μεγάλα τουρνουά, ωστόσο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς της LPGA Tour (σ.σ. η επαγγελματική ένωση γυναικών του γκολφ).

Η Τζέσικα που έχει αμερικανική υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλόριντα, το φορολογικό καταφύγιο και όχι μόνο των σπουδαιότερων παικτών στο τένις.

Η ομοιότητα είναι εμφανής, όπως και το άλμα-ψαλίδι με το οποίο πανηγύριζε τις νίκες ο αριστερόχειρας πατέρας της, στο οποίο κατέφυγε και η ίδια.

Η Μελβούρνη ταιριάζει στους Κόρντα
Η Μελβούρνη ταιριάζει στους Κόρντα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ