ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έβγαλε τον αστράγαλό του και τον ξανάβαλε!

Tony Finau reacts after hitting a hole in one on the seventh hole during the par three competition at the Masters golf tournament Wednesday, April 4, 2018, in Augusta, Ga. (AP Photo/Charlie Riedel)
Tony Finau reacts after hitting a hole in one on the seventh hole during the par three competition at the Masters golf tournament Wednesday, April 4, 2018, in Augusta, Ga. (AP Photo/Charlie Riedel) AP PHOTO/CHARLIE RIEDEL

Ο Αμερικανός γκολφέρ, Tony Finau, έβαλε με τη μία την μπάλα στην τρύπα και στους έξαλλους πανηγυρισμούς του υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου. Τον ξανάβαλε και συνέχισε να περπατάει! (video)

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο Αμερικανός γκολφέρ, Tony Finau, ενώ πανηγύριζε την εντυπωσιακή του βολή στα... προκριματικά (pre-tournament) του Masters 2018.

Έβαλε λοιπόν την μπάλα με τη μία στην τρύπα και άρχισε να πανηγυρίζει τρέχοντας, αλλά γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και μάλιστα υπέστη εξάρθρωση. Χρησιμοποιώντας όμως και το χέρι του έβαλε ξανά τον αστράγαλο στη θέση, σηκώθηκε και συνέχισε να περπατάει... για λίγο!

Οι εξετάσεις έδειξαν πως o 28άχρονος δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ντεμπούτο του σε Masters (ένα απ' τα σπουδαιότερα τουρνουά). Στο κυρίως τουρνουά δηλαδή (main event) που ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Αν το πρήξιμο δεν είναι τόσο έντονο, τότε θα... σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

AP Photo/Charlie Riedel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ