ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν έχει να φάει ο Γουντς

Δεν έχει να φάει ο Γουντς

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα και η πτώση στην απόδοση του, οδηγούν στη μείωση των ετήσιων κερδών του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο, του Τάιγκερ Γουντς

Κάθε πέρυσι και καλύτερα! Το τέλος του 2010 έφερε τον Τάιγκερ Γουντς μακριά από τη χορηγό του επί σειρά ετών, την εταιρεία Gilette, οι πρώτες μέρες του 2011 έφεραν το τέλος της συνεργασίας του με το περιοδικό "Golf Digest".

Είναι το ίδιο περιοδικό που είχε βάλει στο εξώφυλλο τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο και τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του Γουντς μετά από καυγά με την τέως σύζυγο του, Έλιν.

Ο Γουντς έγραφε στο περιοδικό από το 1997, τη χρονιά που κατέκτησε τον πρώτο του μεγάλο τίτλο στην Αυγούστα.

Βέβαια ήταν ίσως η μικρότερη χορηγία του, περίπου 2.000.000 δολάρια το χρόνο, αλλά αυτές οι ανακοινώσεις κάνουν κακό στον Αμερικάνο πολυπρωταθλητή.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του έχουν προκαλέσει ήδη τη διακοπή της συμφωνίας με ακόμα τρεις εταιρείες, την Accenture, την AT&T και τη Gatorade.

Ο Γουντς χρησιμοποιούσε το πρότυπο του καλού οικογενειάρχη και η κατάρριψη αυτού του μύθου, "πλήγωσε" τους θαυμαστές του που ένιωσαν ότι εξαπατήθηκαν από τον πιο αναγνωρίσιμο αθλητή.

Πριν από λίγες μέρες η EA Sports ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την εικόνα του Γουντς στο εξώφυλλο του βίντεο γκέιμ που φέρει το όνομα του! Οι πωλήσεις το 2010 έπεσαν στο 50%.

Πάντως το 2011 ίσως κάνει ακόμα πλουσιότερο τον Γουντς που έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του από το διακανονισμό και το μοίρασμα της περιουσίας του μετά το διαζύγιο.

Στη Μέση Ανατολή συνεχίζουν να διαμορφώνονται γήπεδα γκολφ που βασίζονται σε δικά του σχέδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ