Το 5ο FUTSAL ALL STAR GAME είναι προ των πυλών

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας, δίνει το ετήσιο ραντεβού του στην τελετή βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Φέτος, όμως, η γιορτή του Futsal, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου, έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, είναι αφιερωμένη στον 21χρονο ποδοσφαιριστή από τη Ζάκυνθο, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Αρωγός στην προσπάθεια είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μέλη του οποίου θα αγωνιστούν σε αγώνα επίδειξης, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και αγώνα επίδειξης αθλητών από Ακαδημίες Σωματείων - Μελών μας, κατηγορίας Junior (γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007).

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη για τη μετάβασή του στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1ος αγώνας: Αγώνας επίδειξης ομάδων κατηγορίας Junior.

2ος αγώνας: Αγώνας επίδειξης ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

3ος αγώνας: All Star Game

Βραβεύσεις - Απονομές

Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος, η ΠΕΠΣ ΣΑΛΑΣ θα έχει την πλήρη υποστήριξη σημαντικών χορηγών επικοινωνίας, της NOVASPORTS, του SPORT24 RADIO 103,3 και της ιστοσελίδας Sport24.gr.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24