FUTSAL

Θρίαμβος Δούκα με Παναθηναϊκό, διπλό για ΑΕΚ και Καλλιθέα

Θρίαμβος Δούκα με Παναθηναϊκό, διπλό για ΑΕΚ και Καλλιθέα

Ο Δούκας νίκησε στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, διπλό η ΑΕΚ επί του Ερμή και η Καλλιθέα επί της Elite. Σούπερ Φώτης στη νίκη του Μινώταυρου επί του Ηνίοχου για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου επιβλήθηκε με 6-3 του τριφυλλιού στο ΔΑΪΣ και ουσιαστικά εξασφάλισε την 2η θέση στην κανονική περίοδο, νικώντας για δεύτερη φορά φέτος τους πράσινους και παραμένουν στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ερμή, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να πουλήσειακριβά το τομάρι του στη μάχη που δίνει για να πλησιάσει τον Ηνίοχο στην έκτη θέση που στέλνει στα playoffs. Η Ένωση χρειάστηκε ένα γκολ στο φινάλε με τον Θανασάι για να νικήσει την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα με 2-1 στο "Αντώνης Φώτσης".

Η Ολυμπιάδα διεκδικεί την 3η θέση στην κανονική περίοδο και ήθελε όσο τίποτα να περάσει χωρίς απώλειες από το “Μελίνα Μερκούρη” κόντρα στο νεοφώτιστο Ρέθυμνο, που παλεύει να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό. Η Σάντα τα κατάφερε με το εμφατικό 7-0 και έφτασε τους 42 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στην τελευταία θέση με τέσσερις.

Ο Μινώταυρος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηνίοχο με 8-4 στο “Τιμόθεος Ευγενικός” και παραμένει στο κόλπο για την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους γαλάζιους και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Κορυφαίος του αγώνα ο Φώτης με πέντε τέρματα για το συγκρότημα των Σοϊλεμέ - Κεραμυδά.

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Καλλιθέα στο Χολίδειο απέναντι στην Elite με 6-4 και έκανε αποφασιστικό βήμα στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ αυτή του Μενιδίου έμεινε στους 15.

Τέλος, σε ένα ματς με χαρακτηριστικά ντέρμπι λόγω του ότι η μια ομάδα είναι από το Πέραμα και η άλλη από τη Σαλαμίνα, το Νέο Ικόνιο επικράτησε με 7-2 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Δεν υπήρχε κανένα άγχος στο ματς λόγω του ότι αμφότερες έχουν σώσει την παρτίδα της παραμονής. Το Ικόνιο έφτασε τους 19 βαθμούς έναντι 13 των νησιωτών.

Πηγή: 5x5hellas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ