FUTSAL

Τη Κυριακή το 6ο Futsal All Star Game αφιερωμένο στη Μάνδρα

Τη Κυριακή το 6ο Futsal All Star Game αφιερωμένο στη Μάνδρα

Τη Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής θα διεξαχθεί το 6ο Futsal All Star Game με αγώνες επίδειξης και απονομές στους καλύτερους της χρονιάς.

Για τη Κυριακή (17/12) το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το 6ο Futsal All Star Game που θα διεξαχθεί στην Αγία Παρασκευή και το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους πληγέντες της Μάνδρας.

Χορηγός επικοινωνίας του All Star Game είναι το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3 ενώ μέγας χορηγός της Futsal Superleague είναι η Stoiximan.gr.

Στο All Star Game θα υπάρχουν αγώνες επίδειξης ανάμεσα στα τμήματα υποδομής των συλλόγων ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις για τους καλύτερους της χρονιάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για μία ακόμη χρονιά παραμονές Χριστουγέννων το ελληνικό futsal γιορτάζει με τη διεξαγωγή από την ΠΕΠΣΣ του ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας. Και φέτος η μεγάλη ετήσια εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε φιλανθρωπικό σκοπό, με την Ένωση να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, της περιοχής που δοκιμάστηκε στον περασμένο μήνα.

Το 6ο FUTSAL ALL STAR GAME (ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017 – ώρα 14:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής) είναι αφιερωμένο, λοιπόν, στους συνανθρώπους μας στη Μάνδρα.

Ευχαριστώντας εκ των προτέρων θερμά τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον αντίστοιχο Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης καλούμε τα σωματεία-μέλη της Ένωσης μας να δώσουν το παρών με τμήματα των κατηγοριών PRO-JUNIOR & JUNIOR, ώστε πριν από το All Star Game των Άνδρων, να αγωνιστούν σε παιχνίδια επίδειξης διάρκειας μισής ώρας. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης της Κυριακής.

PRO-JUNIOR 14:00-14:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

PRO JUNIOR 14:30-15:00 ΑΕΚ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚ/ΝΩΝ

PRO JUNIOR 15:00-15:30 ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Β.Π.-ΑΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ ΣΑΛΑΣ

JUNIOR 15:45-16:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ FUTSAL- ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

JUNIOR 16:15-16:45 ΤΑΡΑΧΗ ΑΟΦΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΟΑΣΑ

JUNIOR 16:45-17:15 ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΕΚ

ΑΝΔΡΕΣ 17:30-18:30 6o FUTSAL ALL STAR GAME

18:30-19:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ "FUTSAL BEST OF THE BEST AWARDS"

Φέτος στο ALL STAR GAME δεν υπάρχει κουπόνι εισόδου όπως τις προηγούμενες χρονιές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο καθένας, είτε ατομικά είτε ως σωματείο, που θα δώσει το παρών στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή είδη ατομικής υγιεινής (παιδικές πάνες κ.α.) ώστε να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας στη Μάνδρα που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τα πάντα".

Τη Κυριακή το 6ο Futsal All Star Game αφιερωμένο στη Μάνδρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ