FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Θρίαμβος για Δούκα, 9Χ9 η ΑΕΚ

Stoiximan.gr Futsal Super League: Θρίαμβος για Δούκα, 9Χ9 η ΑΕΚ

Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Πολιτεία, ενώ η ΑΕΚ έκανε το 9Χ9, καθώς επικράτησε του Ερμή στο Καματερό.

Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Πολιτείας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου επικράτησε με 4-6 του Παναθηναϊκού και είναι πλέον μόνη στη 2η θέση με 22 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το τριφύλλι και παραμένει στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ ήταν ο Σταυρακόπουλος, υπογράφοντας τον θρίαμβο των μπλε.

Με “σπασμένα φρένα” πηγαίνει η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πανηγύρισε την 9η νίκη της σε ισάριθμα και μετράει 27 βαθμους. Η Ένωση επικράτησε με το εμφατικό 9-2 του Ερμή Ζωγράφου στο Καματερό και τον υποχρέωσε στην 5η ήττα του (έχει και τέσσερις νίκες η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα).

Τι και αν προερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Τι και αν βρέθηκε πίσω με 2-0 απέναντι στον δυνατό Ηνίοχο. Ο Μινώταυρος έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο, φτάνοντας σε μια σπουδαία ανατροπή με 3-2 και πανηγύρισε το τρίποντο στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”, έχοντας πλέον 16 βαθμούς έναντι 13 της ομάδας του Διονύση Νικολακόπουλου.

Την έκτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, η οποία επικράτησε του νεοφώτιστου Ρεθύμνου με 6-3 και έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους τρεις και θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Την τρίτη φετινή νίκη της πανηγύρισε η Elite. Για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά πέρασε από την Καλλιθέα, νικώντας την ομώνυμη ομάδα στο κλειστό του Εσπέρου με 3-5 και έφτασε τους εννέα βαθμούς, αφήνοντας το συγκρότημα των Νοτίων Προαστίων στους τρεις, όσους έχει και το Ρέθυμνο.

Τέλος, από έναν βαθμοί μοιράστηκαν Σαλαμίνα και Νέο Ικόνιο, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 4-4 στο κλειστό “Ν. Γραμματικός”. Οι νησιώτες έχουν επτά βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα του Περάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ