FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Τα βλέμματα στο ντέρμπι

Stoiximan.gr Futsal Super League: Τα βλέμματα στο ντέρμπι

Από εκεί που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο πρωτάθλημα, ξεκινάει η σεζόν στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Κυψέλη, σε LIVE Streaming το ντέρμπι (22/9, 17:30).

Από εκεί που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο πρωτάθλημα, ξεκινάει η σεζόν στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην πρεμιέρα (22/9, 17:30).

Άπαντες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη σέντρα στο κλειστό της Κυψέλης (δεν θα γίνει στην Πολιτεία το ματς), αφού θα κονταροχτυπηθούν με το… καλημέρα οι ομάδες που διεκδίκησαν πέρυσι τον τίτλο, που θυμίζουμε ότι κατέληξε στην Ένωση στην διαδικασία των πέναλτι του τελευταίου τελικού.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming με σπικάζ και ρεπορτάζ από το Sportshero που έχει αναλάβει από φέτος το πρωτάθλημα σάλας.

Από ‘κει και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος της πρώτης αγωνιστικής, η Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Ηνίοχο, η Καλλιθέα την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, η Elite τον Κυπελλούχο Δούκα, το Νέο Ικόνιο Σάλας το νεοφώτιστο Ρέθυμνο, ενώ ο Ερμής Ζωγράφου φιλοξενεί τον Μινώταυρο, σε ένα επίσης πολύ αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που την περασμένη σεζόν είχαν ίδια πορεία στην κανονική περίοδο και αντάμωσαν στον πρώτο γύρο των playoffs.

Βέβαια, βάσει προγραμματισμού, το ματς του Νέου Ικόνιου με το Ρέθυμνο θα γίνει τελικά το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου στις 18:30, αφού τότε θα μπορέσει να ταξιδέψει η ομάδα της Κρήτης στην Αθήνας. Το Καλλιθέα – Ολυμπιάδα μεταφέρθηκε για την Τετάρτη (25/9, 22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

22/9 – 17:30: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

22/9 – 22:00: Elite – Δούκας

22/9 – 22:00: Ερμής – Μινώταυρος

23/9 – 19:30: Σαλαμίνα – Ηνίοχος

25/9 – 22:00: Καλλιθέα – Ολυμπιάδα

28/9 – 18:30: Νέο Ικόνιο – Ρέθυμνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ