FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: Συνάντηση για το format του πρωταθλήματος

Stoiximan.gr Futsal Super League: Συνάντηση για το format του πρωταθλήματος

Η ΠΕΠΣΣ στο τελευταίο της Δ.Σ. αποφάσισε συνάντηση με τις ομάδες της Stoiximan.gr Futsal Super League την Τρίτη (2/6) και εντός δεκαημέρου με της Futsal League.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΣΣ πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη (28/5), αντί την Παρασκευή (29/5) όπως αρχικά είχε οριστεί και πάρθηκαν αποφάσεις για τα πρωταθλήματα της Α' και της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στις 18:00 στο Μενίδι με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν στη Stoiximan.gr Futsal Super League και οι οποίες θα έχουν από έναν εκπρόσωπο στο ραντεβού με την Ένωση. Το αντικείμενο της συνάντησης θα αφορά το format του επόμενου πρωταθλήματος και άλλα τρέχοντα ζητήματα.

Εξάλλου, το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί εντός δεκαημέρου συνάντηση με εκπροσώπους των ομάδων που θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Futsal League και θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα που τις αφορούν.

Θα πρέπει μάλιστα να τονιστεί πως η Ένωση είναι κλειστή μέχρι τις 31 Μαΐου και όποιες ενέργειες γίνουν για το μέλλον της σάλας, θα λάβουν χώρα από την 1η Ιουνίου και έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ