FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal Super League: "Κλείδωσε" η τριάδα

Stoiximan.gr Futsal Super League: "Κλείδωσε" η τριάδα

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, οριστικά δεύτερος ο Δούκας και τρίτος ο Παναθηναϊκός μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ήταν φαβορί απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη και αποτυπώθηκε στο κλειστό του Καματερού, με την Ένωση να παίρνει το τρίποντο με 7-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League και να κλειδώνει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Ηνίοχος ήθελε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Δούκα για να “κλειδώσει” την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs, εντούτοις οι μπλε αποδείχθηκαν υψηλό εμπόδιο για την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου. Οι μπλε επικράτησαν με 5-1 και εξασφάλισαν την δεύτερη, κορυφαίος με χατ τρικ ο Σταυρακόπουλος.

Ο Μινώταυρος παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική περίοδο ενόψει και των playoffs. Έτσι, λοιπόν, η νίκη αποτελούσε επιτακτική ανάγκη για την ομάδα των Σοϊλεμέ – Κεραμυδά απέναντι στην πάντα αξιόμαχη και δυνατή στην έδρα της Σαλαμίνα, η οποία παίζει χωρίς άγχος. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το ζητούμενο, επικρατώντας με 7-5, με τον Φιλίππου να είναι εκπληκτικός με καρέ τερμάτων. Ο Ταύρος έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι 4η, ενώ η Σαλαμίνα του Χαράλαμπου Συντζανάκη έμεινε στους 13.

Ο Ερμής Ζωγράφου διεκδικεί την έκτη θέση στο πρωτάθλημα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Ηνίοχου από τον Δούκα με 5-1, επικρατώντας με τη σειρά του 8-5 της Καλλιθέας. Η διαφορά τους είναι στον ένα πόντο, αλλά ακόμα εκκρεμεί και η απόφαση για την τύχη του αγώνα Ηνίοχος – Νέο Ικόνιο.

Ο Παναθηναϊκός σφράγισε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, νικώντας με 3-0 την Ολυμπιάδα εκτός έδρας και έφτασε τους 47 βαθμούς έναντι 42 της Σάντα και ενώ απομένει μια ακόμη αγωνιστική. Και τα τρία τέρματα για την ομάδα του Χάρη Γράψα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Αντώνη Κουρκούτη να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση και να πετυχαίνει χατ τρικ, το Νέο Ικόνιο πέρασε από το Χολίδειο, νικώντας την Elite με 6-5, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με πολύ όμορφο θέαμα και από τις δυο ομάδες, όπως πιστοποιεί και το τελικό σκορ. Στους 22 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Περάματος, στους 15 έμεινε η Ακαδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ