FUTSAL

Stoiximan.gr Futsal: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ, 4-2 τον Παναθηναϊκό

Stoiximan.gr Futsal: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ, 4-2 τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super Leagu και ανάγκασε τους πράσινους στην πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν και πλέον οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή.

Σε μια σπουδαία επικράτηση με 4-2 στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League έφτασε η ΑΕΚ επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο Καματερό με τις δυο ομάδες πλέον να είναι ισόβαθμες στην κορυφή. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φετινή ήττα των πράσινων στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν στην επικράτηση μάλιστα με ανατροπή καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς στο πρώτο μέρος. Ακολούθησαν όμως δυο γκολ της ΑΕΚ που έφτασε στην ανατροπή του σκορ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Το τριφύλλι μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν πιο κλειστό με την ΑΕΚ να καταφέρνει να πετύχει δυο γκολ και να φτάνει στην επικράτηση. Το 3-2 έγινε στα μέσα του δεύτερου μέρους ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βγει μπροστά για να βρει την ισοφάριση.

Photo Credits: futsalhellas.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ