FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Εύκολα ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Δούκας

Stoiximan Futsal Super League: Εύκολα ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Δούκας

Η ΑΕΚ, ο Δούκας, ο Παναθηναϊκός, η Ολυμπιάδα και η Καλλιθέα νίκησαν στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, που ήταν όμως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ξεκίνησε και διεξήχθησαν πέντε παιχνίδια για την 2η αγωνιστική, ενώ το Ηνίοχος - Ερμής θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα του Ζωγράφου.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχθηκε το νεοφώτιστο Φάληρο, το οποίο έχει συνενωθεί με την Elite και η Ένωση επικράτησε με 10-2 στο κλειστό του Καματερού. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 8-2 στο ημίχρονο και είχε κλειδώσει από νωρίς το τρίποντο.

Ο Δούκας είχε δύσκολη πρεμιέρα στο Πέραμα απέναντι στο νεανικό και φιλόδοξο Νέο Ικόνιο, αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 5-1. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο (1-0), με τους γηπεδούχους μάλιστα να προηγούνται, αλλά οι μπλε με την εμπειρία και την ποιότητά τους έφτασαν στο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα με 9-0 της Κόμπρας στην Πολιτεία. Το εύθραυστο 1-0 του πρώτου μέρους εξελίχθηκε σε μονόλογο των πράσινων στο β' μέρος, όπου πέτυχαν άλλα οκτώ τέρματα. Η ομάδα του Βύρωνα δεν άντεξε και μοιραία γνώρισε την ήττα με ένα μεγάλο σκορ, αν και στο πρώτο 20λεπτο στάθηκε εξαιρετικά.

Με τον Λιαρόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ, η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής νίκησε 5-1 τη Σαλαμίνα, η οποία μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, ενώ η Καλλιθέα πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο στο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής, επικρατώντας με 4-3.

Εξάλλου, το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα πέντε από τα έξι ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί. Την Τετάρτη (23/9), ο Δούκας φιλοξενεί το Ρέθυμνο (18:30), η Ολυμπιάδα τον Παναθηναϊκό (22:00) και η Καλλιθέα την Κόμπρα (22:00). Μια ημέρα μετά (24/9), γίνεται το Σαλαμίνα - ΑΕΚ (21:45) και το Φάληρο - Ηνίοχος (22:00), ενώ για τις 30/9 έχει μεταφερθεί το Ερμής Ζωγράφου - Νέο Ικόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ