FUTSAL

Προπονητής futsal στην Καλλιθέα ο Κουρμπέλο

Προπονητής futsal στην Καλλιθέα ο Κουρμπέλο

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ιωνικού από το 2000 ως το 2004, Λουίς Κουρμπέλο, ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της Καλλιθέας.

Ο Σταύρος Μαυράκης αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας futsal της Καλλιθέας και ήδη βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων συμφώνησε με τον Λουίς Κουρμπέλο, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή του συλλόγου και αναλαμβάνει να «τρέξει» την Καλλιθέα τις αγωνιστικές που απομένουν ως τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό από το 11άρι, αφού έπαιζε στον Ιωνικό από το 2000 ως το 2004, προτού επιστρέψει στη χώρα του στη Ντεπορτίβο Μαλδονάδο. Έγινε προπονητής του ποδοσφαίρου σάλας σε Ουρουγουάη και Βραζιλία, ξεκίνησε επαγγελματικά το 2017 στην Λουφτετάρι από την Αλβανία, προτού έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προπονητική του διαδρομή.

Στον Ιωνικό είχε έρθει επί Νίκου Κανελλάκη και έκανε τρομερή πρώτη σεζόν με 22 εμφανίσεις και 10 γκολ. Έπαιξε σε καλά χρόνια της ομάδας της Νεάπολης, με τον 46χρονο πλέον Κουρμπέλο να θέλει να πετύχει στην Καλλιθέα και να την οδηγήσει σε μονοπάτια επιτυχίας, παίρνοντας την σκυτάλη από τον έμπειρο, Σταύρο Μαυράκη, άλλοτε προπονητή του Ηνίοχου.

Η Καλλιθέα μετράει τρεις νίκες και εννέα ήττες σε 12 αγωνιστικές και θέλει να βελτιώσει την αγωνιστική και βαθμολογική της εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League. Ο Ουρουγουανός αναλαμβάνει έναν δύσκολο ρόλο, έχοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ομάδας.

Πηγή: futsalhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ