FUTSAL

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Πρώτοι και αήττητοι οι πράσινοι στο futsal

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Πρώτοι και αήττητοι οι πράσινοι στο futsal

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League, επικρατώντας με 2-1 και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League, επικρατώντας με 2-1 στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη υποχρέωσε την Ένωση στην πρώτη ήττα της και είναι στην κορυφή με 22 βαθμούς έναντι 19 της ΑΕΚ. Οι πράσινοι έχουν επτά νίκες και μια ισοπαλία (9-9 με τον Μινώταυρο), ενώ έχουν πάρει και τα δυο ντέρμπι που έχει δώσει. Θυμίζουμε ότι νίκησαν με 6-4 και τον πρωταθλητή Δούκα στην έδρα τους.

Σε ένα ματς κλειστό και με πολλή τακτική από τις δυο ομάδες, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τέρμα του Παπαευστρατίου λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με δεξί διαγώνιο σουτ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο 20λεπτο. Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει και εξάμετρο πέναλτι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (Σκουτέλης) και η ισοπαλία φαινόταν ως το πιθανότερο αποτέλεσμα, ενώ είχε και δοκάρι για το 1-2. Σε μια επίθεση του Ντάρλα από τα δεξιά, έγινε χέρι στην περιοχή της ΑΕΚ και δόθηκε πέναλτι. Ο Παούρης ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Θεοφίλου για το 2-1, που έμεινε ως το τέλος!

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα, διάγοντας μια πολύ σταθερή σεζόν, ενώ η δυνατή φέτος ΑΕΚ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να κοιτάξει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ