FUTSAL

"Παίζουμε για ιερό σκοπό"

"Παίζουμε για ιερό σκοπό"

Το Τουρνουά Futsal Friends φέτος θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου στο ΔΑΙΣ από τις 09:00 έως τις 16:00 και είναι αφιερωμένο στον Γρηγόρη Χρυσικό.

Το Τουρνουά Futsal Friends φέτος θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου στο ΔΑΙΣ από τις 09:00 έως τις 16:00 και είναι αφιερωμένο στον Γρηγόρη Χρυσικό, το τερματοφύλακα της ομάδας Αγίου Θωμά Γουδίου, ο οποίος μετά από σοβαρό ατύχημα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κάνει τιτάνιο αγώνα για να περπατήσει ξανά.

Ο Γρηγόρης έχει ανάγκη την ηθική και οικονομική στήριξη μας. Το ποδόσφαιρο σάλας σύσσωμο αγκαλιάζει αυτήν την ανάγκη και στέλνει μήνυμα σε όλους να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή, συμβάλλοντας οικονομικά αλλά και παρακολουθώντας παίκτες από διαφορετικές ομάδες να παίζουν σε ένα μαραθώνιο υψηλού επιπέδου Futsal που θα διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και των τηλεοπτικών παραγωγών NF Studio Productions (Νίκος Φωτιάδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ