FUTSAL

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ για την έναρξη στη Stoiximan Futsal Super League

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ για την έναρξη στη Stoiximan Futsal Super League

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε δήλωση ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ποδόσφαιρο σάλας.

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε δήλωση ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Stoiximan Futsal Super League, όπου την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν πέντε από τα έξι παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και τα ματς θα γίνουν 23-24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Φίλες και φίλοι του αγαπημένου μας αθλήματος,

Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη απ' όλες τις απόψεις για όλους μας. Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να καλπάζει και οφείλουμε όλοι μας να φερόμαστε με υπευθυνότητα απέναντι στους γύρω μας και στην κοινωνία.

Σε αυτές τις συνθήκες, όπου το τοπίο παραμένει νεφελώδες και οι προκλήσεις είναι συνεχείς και καθημερινές, η ΠΕΠΣΣ οφείλει να θωρακίσει όσο καλύτερα μπορεί το δικό της "σπίτι", τη δική της "οικογένεια" που δεν είναι άλλη απ' όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σάλας στη χώρα μας.

Τα φετινά πρωταθλήματα της Stoiximan Futsal Super League, της Futsal League και των υποδομών θα διεξαχθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, γι' αυτό και θα πρέπει άπαντες να προτάξουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η σεζόν να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Με τον ιό δεν έχουμε ξεμπερδέψει και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Η ζωή όμως κυλάει, συνεχίζεται, όμως οφείλουμε να κινούμαστε μέσα σε αυστηρά πλαίσια, πάντα με σεβασμό στους κανόνες και στις οδηγίες των ειδικών, προτάσσοντας πρώτα και πάνω απ' όλα την ανθρώπινη υγεία.

Η Ένωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τηρείται με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο και παράλληλα να στηρίξει τις ομάδες στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού. Καμία νίκη, κανένα αποτέλεσμα δεν μπαίνει πάνω από τον άνθρωπο και το κοινωνικό καλό, αυτός είναι κανόνας απαράβατος.

Καλή σεζόν και με υγεία για όλους...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ,

ΝΙΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ