Ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο σάλας!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη δημιουργία ομάδας στο ποδόσφαιρο σάλας με τη βοήθεια του συλλόγου Αθήνα 90, η οποία θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Στο νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας θα κατέβει ο Παναθηναϊκός με την βοήθεια της Αθήνας 90, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης. Μάλιστα, το "τριφύλλι" ανακοίνωσε πως θα φτιάξει και τμήματα υποδομής, στην Αθήνα αρχικά και στο προσεχές μέλλον σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει για την περίοδο 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ποδοσφαιρικής Ένωσης Σωματείων ΣΑΛΑΣ, στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας Ανδρών και υποδομών.

Η είσοδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ στο Futsal πραγματοποιείται με την συνεργασία του ιστορικού συλλόγου στο Futsal ΑΘΗΝΑ 90, που θα λάβει την ονομασία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Futsal.

Ο σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ στο επίσημο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρει στο κόσμο του τη δυνατότητα εκμάθησης του ποδοσφαίρου futsal.

Τμήματα υποδομών θα δημιουργηθούν στην Αθήνα αρχικά και στο προσεχές μέλλον σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ είναι η αγωνιστική αναβάθμιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο όλων των ηλικιακών τμημάτων futsal, η ανάδειξη ταλέντων, η εξάπλωση των ακαδημιών του και η διάδοση της παναθηναϊκής ιδέας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24