FUTSAL

Ο Δούκας ισοφάρισε τη σειρά των τελικών, 4-2 τον Παναθηναϊκό

Ο Δούκας ισοφάρισε τη σειρά των τελικών, 4-2 τον Παναθηναϊκό

Ο Δούκας επιβλήθηκε με 4-2 επί του Παναθηναϊκού έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Σιούτη, Σταυρακόπουλο που πέτυχαν από δύο γκολ και τον τερματοφύλακα Ζέρβα και έκανε το 1-1 στους τελικούς της Stoiximan.gr Futsal Superleague

Το 1-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Futsal Superleague έκανε ο Δούκας. Ο ΑΣΕΔ επιβλήθηκε στο δεύτερο τελικό με 4-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο ξεκίνημα όμως του δευτέρου ο Δούκας κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε τέρματα του Σταυρακόπουλου και του Σιούτη. Ο Παναθηναϊκός δημιουργούσε ευκαιρίες για να μειώσει όμως ο Ζέρβας με τις επεμβάσεις του κρατούσε το 2-0. Κάπως έτσι ο ΑΣΕΔ βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 με ωραίο σουτ του Σταυρακόπουλου.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους πράσινους να αναζητούν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο ματς και τελικά το κατάφεραν μετά από προσπάθεια του Ντάρλα. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού και πάλι ο Σιούτης νίκησε τον Ζέρβα για το 4-1. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει στο τελικό 4-2 μετά από φανταστική εκτέλεση φάουλ του Μουρδουκούτα.

Πλέον, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ