FUTSAL

Νίκησαν όλα τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League

Νίκησαν όλα τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους όλα τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League και έμεινε αναλλοίωτη η κορυφή μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής.

Με εύκολη νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Πολιτείας για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, με την ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη να είναι πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι δεν συνάντησαν προβλήματα απέναντι στη Σαλαμίνα, επικρατώντας με 6-2.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε και η ΑΕΚ απέναντι στο Νέο Ικόνιο, επικρατώντας στο κλειστό του Καματερού με το εμφατικό 12-1 και συνεχίζει να παραμένει στο κατόπι του "τριφυλλιού", με τρεις πόντους λιγότερους.

Ο πρωταθλητής Δούκας πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Κόμπρα στον Βύρωνα. Οι μπλε δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 1-6 και συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.

Ο Μινώταυρος κάνει πορεία πρωταθλητισμού και αποτελεί "κακό μπελά" για τους τρεις "μεγάλους". Η ομάδα του Ταύρου τα πηγαίνει περίφημα και το πιστοποίησε σε έναν ακόμη αγώνα, με θύμα του αυτή την φορά να πέφτει η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής με 7-3, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3.

Την έκτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει στο "Χολίδης" με 1-2 της Elite, η οποία προερχόταν από το διπλό στην Αγία Παρασκευή και βρισκόταν σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν και ένα ματς λιγότερο, έχοντας ήδη 18 βαθμούς.

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ιστορικός Ηνίοχος, ο οποίος μετρούσε μόνο ήττες μέχρι στιγμής και βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι, που μετρούν δυο ματς λιγότερα με Elite (εκτός) και Ερμή Ζωγράφου (εντός), έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στην Καλλιθέα του Σταύρου Μαυράκη και επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 8-5.

Νίκησαν όλα τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ