FUTSAL

Νίκες για τα φαβορί στο πρωτάθλημα σάλας, θύμα έκπληξης η Ολυμπιάδα

Νίκες για τα φαβορί στο πρωτάθλημα σάλας, θύμα έκπληξης η Ολυμπιάδα

Με νίκες συνέχισαν τα περισσότερα φαβορί στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, με εξαίρεση την Ολυμπιάδα που έχασε από την Elite.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός ήθελε να μείνει μόνος πρώτος και να επεκτείνει το φετινό του αήττητο στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League. Όπερ και εγένετο, αφού η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη επικράτησε 2-5 της Καλλιθέας στο κλειστό του Εσπέρου και έφτασε τους 25 βαθμούς με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία έπειτα από εννέα αγωνιστικές.

Με τη σειρά της, η Ένωση ήθελε να αφήσει πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με το "τριφύλλι" και κόντρα στον ουραγό και δίχως πόντο Ηνίοχο είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντάς το μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε με 13-0. Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στη σεζόν!

Ο πρωταθλητής Δουκας, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Σαλαμίνα εκτός έδρας με 3-5 και έφτασε τους 19 βαθμούς. Οι νησιώτες προηγήθηκαν με 3-0, οι μπλε ισοφάρισαν ως το τέλος του ημιχρόνου και έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο 20λεπτο.

Τι και αν έπαιζε κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Τι και αν ήταν αγώνας εκτός έδρας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών πανηγύρισε ένα τεράστιο διπλό απέναντι στην φορμαρισμένη Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής με 3-4, η οποία "προσγειώθηκε" ανώμαλα μετά τα σερί καλά αποτελέσματα.

Η πορεία του Μινώταυρου την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο τυχαία δεν είναι. Σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν άκρως υπολογίσιμο αντίπαλο, ειδικά όταν αυτός παίζει στο "σπίτι" του, κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μινώταυρος επιβλήθηκε 4-6 του Νέου Ικόνιου και συνεχίζει να διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού.

Τέλος, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ερμή Ζωγράφου, προκειμένου να πανηγυρίσει την 5η νίκη του σε εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και "θύμα" του έπεσε η Κόμπρα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 9-3 και το παιχνίδι έλαβε ουσιαστικά τέλος από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 6-0. Ο Ερμής ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Βύρωνα, φτάνοντας πολύ εύκολα στους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ