FUTSAL

Ματσάρα και τρομερή ατμόσφαιρα στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Παναθηναϊκός

Ματσάρα και τρομερή ατμόσφαιρα στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Παναθηναϊκός

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε τα αποκαλυπτήριά της για την φετινή σεζόν με αντίπαλο την ομάδα futsal του Παναθηναϊκού μπροστά σε 3.000 φιλάθλους που δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Σάλατα", με το σκορ να λήγει 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. (VIDEOS)

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε τα αποκαλυπτήριά της για την φετινή σεζόν με αντίπαλο την ομάδα futsal του Παναθηναϊκού μπροστά σε 3.000 φιλάθλους που δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Σάλατα", με το σκορ να λήγει 4-3 υπέρ σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Οι πράσινοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί τους ιθύνοντές του, είναι το τελικό αποτέλεσμα και η ήττα. Άλλωστε, δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά η σεζόν και το «τριφύλλι» μοντάρεται, έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Λίγοι είναι οι παλιοί που έχουν μείνει από πέρυσι ή από τα χρόνια της Αθήνας ’90.

Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του Παναθηναϊκού από την Αθήνα. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το φιλικό, κινητοποιήθηκε πολύς κόσμος, παλαίμαχοι που συνδέονται με τις δυο ομάδες όπως οι Βλάοβιτς και Πράνιτς, με αποτέλεσμα να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΑΣΕ

Οι Οικονομόπουλος, Λαμπάι και Παούρης ήταν οι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, καθώς ισοφάριζε το σκορ και εν συνεχεία έμενε πίσω. Πάντως, στάθηκε ανταγωνιστικός, πάλεψε το ματς και ήταν άξιος αντίπαλος για τους Κροάτες, οι οποίοι πριν δυο χρόνια είχαν παίξει με τον Δούκα και οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ προηγήθηκε 1-0, 2-1, 3-2 και 4-3, με το «τριφύλλι» να ισοφαρίζει κάθε φορά, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τον τελευταίο λόγο και νίκησαν. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, το ευχαριστήθηκαν για τα καλά, το κλίμα ήταν φιλικό, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή ειδικά για τα δεδομένα της σάλας και γιατί όχι να μην επαναληφθεί το ίδιο παιχνίδι και σε ένα χρόνο από σήμερα.

*Να τονιστεί πως το Σάββατο (8/9), ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα φιλικό για ξεμούδιασμα με την Αλούμνους, ομάδα της 1ης κατηγορίας και πρωταθλήτρια του 2014, χάνοντας με 5-3, αν και προηγήθηκε 0-2. Ο Παούρης πέτυχε δυο γκολ και ένα ο Οικονομόπουλος για το συγκρότημα του Απόστολου Μπελτσίδη.

Πηγή: futsalhellas.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ