FUTSAL

Η ματσάρα του Ταύρου και οι άλλες μάχες στη σάλα

Η ματσάρα του Ταύρου και οι άλλες μάχες στη σάλα

Η ΑΕΚ και ο Δούκας νίκησαν και αυτή την αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον Ταύρο. Τρίποντα για Ολυμπιάδα, Ερμή και Ηνίοχο, τέλος η Καλλιθέα.

Η Σαλαμίνα παλεύει όλα τα παιχνίδια, ειδικά στην έδρα της. Δεν παραδίνεται εύκολα, ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι ποιοτικότερος. Κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα του Χαράλαμπου Συντζανάκη πάλεψε όσο άντεχε, όμως η Ένωση ήταν ανώτερη, έκανε ένα ξέσπασμα στο β’ μέρος και επιβλήθηκε με 6-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ένα ακόμη τρίποντο πρόσθεσε στο σακούλι του ο Δούκας, ο οποίος πάντως δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση του Νέου Ικόνιου στο Πέραμα, κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου πέρασε με 7-4 και παραμένει στο -4 από την κορυφή.

Απίθανο ματς πραγματοποιήθηκε στο κλειστό "Τιμόθεος Ευγενικός", όπου ο Μινώταυρος κατέβαλε την αντίσταση του Παναθηναϊκού με 9-8, σε ένα ματς με 17 γκολ και ανατροπές. Το σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα του Φώτη 40 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και ενώ στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 4-4. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 37 βαθμούς και βρίσκονται στο κατόπι της Ολυμπιάδας, ενώ το τριφύλλι έμεινε μόνο τρίτο με 41 βαθμούς, επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

ΗΟλυμπιάδα διατήρησε το +1 από τον Μινώταυρο και παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Futsal Super League έπειτα από 18 αγωνιστικές. Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα επιβλήθηκε 5-3 στο Χολίδειο της ELITE, η οποία δεν διεκδικεί είσοδο στα playoffs, αλλά ούτε κινδυνεύει και με υποβιβασμό. Χατ τρικ ο Τσίνας για τη Σάντα.

Ο Ερμής Ζωγράφου δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα επικράτησε με 7-3 στο “Ν. Γραμματικός” της Σαλαμίνας και έφτασε τους 25 βαθμούς, σημειώνοντας την 7η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους τέσσερις βαθμούς.

Τέλος, ο Ηνίοχος πήρε... ξεκούραστο τρίποντο, καθώς επιβλήθηκε άνευ αγώνα της Καλλιθέας, που πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και ως εκ τούτου χάνει όλα τα ματς στα χαρτιά ως το φινάλε της σεζόν, καταλαμβάνοντας και την τελευταία θέση. Οι γαλάζιοι διατηρούν το +5 από τον Ερμή στη μάχη για την είσοδο στα playoffs.

Πηγή: 5x5hellas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ