FUTSAL

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Δούκα, ντέρμπι πρωτιάς με Παναθηναϊκό!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Δούκα, ντέρμπι πρωτιάς με Παναθηναϊκό!

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του πρωταθλητή Δούκα, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηνίοχου. Οι δυο τους τώρα θα παίξουν ντέρμπι πρωτιάς στο Καματερό. Τι έγινε στα άλλα ματς της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ξεκίνημα του αγώνα. Τι και αν αντίπαλος ήταν ο πρωταθλητής Δούκας και μάλιστα στην έδρα του. Η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο στο ΔΑΪΣ με 3-4 και πλέον να παίζει… ρέστα για την πρωτιά στο ντέρμπι του Σαββάτου (16/1) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Καματερό.

Κόντρα σε έναν αξιόμαχο και άκρως ανταγωνιστικό Ηνίοχο, ο οποίος παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την παραμονή και δεν πρόκειται να τα παρατήσει, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην Πολιτεία με 2-0 και διατήρησε το αήττητό του, παραμένοντας μόνος πρώτος με +3 από την Ένωση.

Νίκη που σε μεγάλο βαθμό ισοδυναμεί με την παραμονή στη Stoiximan.gr Futsal Super League πανηγύρισε η Σαλαμίνα, η οποία επικράτησε στην έδρα της με 3-2 της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής και έφτασε τους 16 βαθμούς. Από την άλλη, η Σάντα παρέμεινε 6η με 23 βαθμούς.

Την 10η νίκη του πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου (9-6 την Καλλιθέα), ο οποίος παλεύει να τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου μάχεται με τον Μινώταυρο. Όλα δείχνουν ότι αυτές οι δυο ομάδες θα παίξουν αντιμέτωπες στον πρώτο γύρο των playoffs.

Μια ακόμη ήττα υπέστη η Κόμπρα, αυτή την φορά από τον σαφώς πιο δυνατό Μινώταυρο με 5-10 στον Βύρωνα, ενώ πολύ σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε το Νέο Ικόνιο απέναντι στην Elite με 2-4, αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Photo Credits: futsalhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ