FUTSAL

Futsal: Το πρόγραμμα της Stoiximan.gr Futsal Super League

Futsal: Το πρόγραμμα της Stoiximan.gr Futsal Super League

Η ΠΕΠΣΣ ανακοίνωσε τα επίσημα προγράμματα σε Stoiximan.gr Futsal Super League, Β’ Ανδρών και Κύπελλο Ανδρών για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΕΠΣΣ ανακοίνωσε τα επίσημα προγράμματα σε Stoiximan.gr Futsal Super League, Β’ Ανδρών και Κύπελλο Ανδρών για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή, 30 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις στα γραφεία της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά η 1η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας, όπου φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο κλειστό της Πολιτείας. Στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει εμβόλιμη αγωνιστική (3η), ενώ εμβόλιμη είναι και η 7η αγωνιστική στις 23 Οκτωβρίου.

Στις 11 Δεκεμβρίου έχουμε επίσης εμβόλιμη αγωνιστική (13η), όπως και στις 5 Φεβρουαρίου (19η). Στις 23 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ξεκινάει στις 27 Οκτωβρίου, ενώ ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, προτού μπούμε στην διαδικασία των playoffs ανόδου με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων.

Τέλος, βγήκε και το πλάνο για το Κύπελλο Ελλάδας. Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αγώνες με τα ματς της Α’ φάσης, ενώ η Β’ προκριματική φάση γίνεται στις 8 Ιανουαρίου 2020. Τα προημιτελικά διεξάγονται στις 15 Μαρτίου και το Final-4 το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ