FUTSAL

Futsal: Σούπερ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, γκέλα για Δούκα

Futsal: Σούπερ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, γκέλα για Δούκα

Η κυπελλούχος ΑΕΚ πέρασε με 7-1 από τη Σαλαμίνα, ο Παναθηναϊκός έβαλε 10 γκολ στην Elite, ενώ ο πρωταθλητής Δούκας έμεινε στο 2-2 με τον Μινώταυρο για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Με έκπληξη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League. Ο πρωταθλητής Δούκας του Γιάννη Μοστριού, έμεινε στο 2-2 με τον αξιόμαχο Μινώταυρο στο κλειστό του ΔΑΪΣ και με το... καλημέρα έχασε δυο βαθμούς. Μάλιστα, η ομάδα του Ταύρου προηγήθηκε δυο φορές, αλλά και τις δυο ισοφάρισε ο Σταυρακόπουλος για τον ΑΣΕΔ.

Η κυπελλούχος ΑΕΚ του Γιάννη Ζιάβα πέρασε από την Σαλαμίνα με το εμφατικό 1-7, μπαίνοντας εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, θυμίζοντας πως πριν λίγες ημέρες είχε κατακτήσει και το Super Cup απέναντι στον Δούκα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από φέτος παίζει στην Κυψέλη, νίκησε την Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών με 10-1, με τον Οικονομόπουλου να πετυχαίνει... καρέ τερμάτων. Τρίποντο, λοιπόν, για την ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη στο νέο της "σπίτι".

Ο Ερμής νίκησε 2-1 με ανατροπή την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στου Ζωγράφου, ενώ στη μάχη των νεοφώτιστων η Κόμπρα έχανε 1-4 από τον ιστορικό Ηνίοχο, αλλά κατάφερε σε 15 λεπτά να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει με 5-4. Χατ τρικ πέτυχε ο Τσιρούνης για τους νικητές.

Τέλος, το ματς Νέο Ικόνιο Σάλας - Καλλιθέα Futsal αναβλήθηκε και αναμένουμε ημερομηνία για την τέλεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ