FUTSAL

Futsal Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 4-3: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά των τελικών οι πράσινοι

Futsal Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 4-3: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά των τελικών οι πράσινοι

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-3 της ΑΕΚ έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος και πλέον ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς στην έδρα των "κιτρινόμαυρων". (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στη μάχη της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος Stoiximan.gr Futsal Super League νικώντας το Σάββατο το βράδυ την ΑΕΚ με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σε εξέλιξη παρότι η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Πλέον οι δυο ομάδες θα δώσουν το πέμπτο παιχνίδι που θα κρίνει και τον τίτλο στην έδρα της ΑΕΚ που είχε το πλεονέκτημα στη σειρά των τελικών.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα της Κυψέλης που έλειψε ισόπαλος 0-0 οι δυο ομάδες είχαν επτά δοκάρια με τον Παναθηναϊκό να έχει πέντε και την ΑΕΚ δυο. Μάλιστα για το τριφύλλι ο Ντάρλας ήταν αυτός που σημάδεψε τρεις φορές το αντίπαλο δοκάρι.

Οι δυο ομάδες μπήκαν συγκρατημένες στην αναμέτρηση και πρόσεχαν ιδιαίτερα τα νώτα τους. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που στάθηκε άτυχη πρώτη καθώς στο 11' το σουτ του Ηλιάδη βρήκε στο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός απάντησε όμως στο 18' καθώς είχε και αυτός δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, το τριφύλλι είχε δοκάρι και πάλι μετά από σουτ του Γκρίτζαλη και παρέμβαση του Θεοφίλου ενώ στο ίδιο λεπτό στο δοκάρι κατέληξε και το σουτ του Ντάρλα από πλευράς Παναθηναϊκού. Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με το 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ντάρλας και πάλι είχε δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ και απόκρουση του Θεοφίλου που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς στο 38' το σουτ του Αρτινού από κοντά βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μπάρδη.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Παναθηναϊκός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη όταν ο Ντάρλας βγήκε από τα αριστερά, έκανε και το ψιλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Θεοφίλου.

ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τα δυο τρίλεπτα να λήγουν και αυτά χωρίς τέρματα με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-3 με τους Παπαευστρατίου, Κατεβτσιάν, Γκρίτζαλη και Οικονόμοπουλο να είναι εύστοχοι ενώ ο Θεοφίλου απέκρουσε τα πέναλτι των Παούρη και Ντάρλα.

Από την άλλη η ΑΕΚ είδε τους Μάνο, Ηλιάδη και Αρτινό να είναι εύστοχοι ενώ ο Μπάρδης έπιασε το πέναλτι του Θανασάι και οι Ασημακόπουλος και Νταντής σημάδεψαν το δοκάρι.

Η διαδικασία των πέναλτι εξελίχθηκε ως εξής:

1-0: Ευστόχησε ο Παπαευστρατίου για τον Παναθηναϊκό.

1-1: Ευστόχησε ο Μάνος για την ΑΕΚ.

1-1: Ο Θεοφίλου μπλόκαρε με το πόδι το πέναλτι του Παούρη.

1-1: Ο Ασημακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Μπάρδη.

1-1: Ο Θεοφίλου έπιασε το πέναλτι του Ντάρλα.

1-1: Ο Μπάρδης μπλόκαρε το πέναλτι του Θανασάι.

2-1: Ευστόχησε ο Κατεβτσιάν για τον Παναθηναϊκό.

2-2: Ευστόχησε ο Ηλιάδης Μάνος για την ΑΕΚ.

3-2: Ευστόχησε ο Γκρίτζαλης για τον Παναθηναϊκό.

3-3: Ευστόχησε ο Αρτινός Μάνος για την ΑΕΚ.

4-3: Ευστόχησε ο Οικονομόπουλος για τον Παναθηναϊκό.

4-3: Ο Νταντής σημάδεψε το δοκάρι του Μπάρδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπάρδης, Γκρίτζαλης, Πολίτης, Μπελτσίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπάμπης, Ντάρλας, Τσάκωνας, Κατεβτσιάν, Παούρης, Παπαευστρατίου, Οικονομόπουλος, Ζάχος.

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Μπούσμπουρας, Ταρνανίδης, Αρτινός, Ηλιάδης, Ζιάκας, Θανασάι, Γιώτης, Σκουτέλης, Ντάτης, Λιαρόπουλος, Ασημακόπουλος, Μπελτσίδης, Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ