FUTSAL

Futsal: Νίκη θρίλερ για Παναθηναϊκό, εύκολα η ΑΕΚ και ο Δούκας

Futsal: Νίκη θρίλερ για Παναθηναϊκό, εύκολα η ΑΕΚ και ο Δούκας

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Κόμπρα, αλλά νίκησε στο φινάλε και έμεινε πρώτος και αήττητος. Εύκολα τρίποντα για ΑΕΚ και Δούκα, έχασε ο Μινώταυρος.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα και πολύ πιο συναρπαστικό σε σχέση με αυτό που πολλοί περίμεναν, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Βύρωνα με τη νεοφώτιστη Κόμπρα, επικρατώντας με 3-4 στο τέλος και άπαντες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αφού η γκέλα ήταν πολύ κοντά.

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε πολύ μεγάλη αντίσταση από μια Κόμπρα, που αν έχει ίδια εικόνα και σε άλλα παιχνίδια, θα κάνει πολλές… κηδείες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League. Πάλεψε ως το τέλος και έφτασε πολύ κοντά στο να αποσπάσει τουλάχιστον έναν βαθμό, που θα αποτελούσε μεγάλο κέρδος και θα προκαλούσε αίσθηση στην φουτσαλική κοινότητα.

Εξάλλου, στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο την Elite, o Δούκας συνάντησε αντίσταση, χρειάστηκε μάλιστα να κάνει ανατροπή για να προηγηθεί, αλλά στο δεύτερο 20λεπτο ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με το εμφατικό 8-1 στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

Η ΑΕΚ ήθελε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Καλλιθέα και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού επιβλήθηκε με 3-6 στο κλειστό του Εσπέρου και παραμένει δεύτερη στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο +3 από τον πρωταθλητή Δούκα.

Όποιος ξεγράφει τον φετινό Ερμή Ζωγράφου ή έστω τον υποτιμήσει, θα το πληρώσει και με το παραπάνω. Η πορεία της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και ο βαθμολογικός πίνακας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Ερμής, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, έφτασε τους 21 βαθμούς, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ήττες. Τελευταίο θύμα του έπεσε ο φοβερός και τρομερός Μινώταυρος, κόντρα στον οποίον επιβλήθηκε δίκαια με 4-1.

Η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 5-2 του Νέου Ικόνιου, το οποίο κατέβηκε με επτά παίκτες στον αγώνα.

Τέλος, χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στη Σαλαμίνα και τον Ηνίοχο, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις και να παραμένουν στην τελευταία θέση ισόβαθμες με τέσσερις πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ