FUTSAL

Futsal: Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ

Futsal: Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ

Με ήττα, 4-3, αποχαιρέτησε το UEFA Futsal Champions League με τους "κιτρινόμαυρους" να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο ματς με την Futsal Club Csikszereda.

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε με 4-3 από τηνFutsal Club Csikszereda στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Champions League που φιλοξενήθηκε στο ΔΑΪΣ, εντούτοις κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων της, διότι κοίταξε στα ίσια μια ομάδα πιο εμπειρη από την ίδια.

Η Ένωση είχε δυο ήττες στο ένα γκολ και μια ισοπαλία που θα μπορούσε να είναι νίκη. Οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά και αυτές δεν ήταν με την πλευρά της. Πολύ εύκολα η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει με έξι βαθμούς στον τελευταίο αγώνα και να διεκδικεί την πρόκριση, αλλά αντ’ αυτού είχε μόλις έναν και έπαιζε απλά για το γόητρο.

Με την Minerva νικούσε 3-2 και δέχτηκε δυο γκολ στο φινάλε, ενώ με τη Blue Magic προηγούνταν 4-2 και δέχτηκε δυο γκολ μέσα σε μισό λεπτό στο τέλος και το ματς ήρθε ισόπαλο. Η έλλειψη συγκέντρωσης και εμπειριών στα κρίσιμα σημεία, εκεί δηλαδή που θα “κλείδωνε” τις νίκες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Πάντως, ο Δικέφαλος αποχαιρετά τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι και έδειξε πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τους Ρουμάνους που προκρίθηκαν με εννέα βαθμούς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 6′ με πέναλτι του Θανασάι. Πέντε λεπτά μετά, ο Αλβαρίτο με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για τηCsikszereda, ενώ ο Έκτορ στο 18′ έφερε… τούμπα το ματς για τους Ρουμάνους, σε μια φάση που κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα.

Ο Πρσιτς έφερε τη διαφορά στα δυο γκολ για τηCsikszereda στο β’ μέρος, με τον Ντάτη να μειώνει στη συνέχεια για τους κιτρινόμαυρους, που ήταν ξανά σε απόσταση βολής. ΟΒαλαντάρες έκανε το 4-2 για την ομάδα του και ενώ προηγουμένως είχε δυο δοκάρια. Με αυτογκόλ στο φινάλε του αγώνα από τον Σζοκς, η Ένωση διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Νίκη δεν ήρθε στο κλειστό του ΔΑΪΣ, όμως οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, η Minerva ήρθε ισόπαλη 4-4 με τη Blue Magic σε ένα συναρπαστικό ματς. ΗCsikszereda συγκέντρωσε συνολικά εννέα βαθμούς, η Minerva τέσσερις, ηBlue Magic δυο και η ΑΕΚ έναν βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ