FUTSAL

Futsal ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-4: Πράσινη ρεβάνς στο ντέρμπι

Futsal ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-4: Πράσινη ρεβάνς στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 της ΑΕΚ εκτός έδρας στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League πήρε εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League καθώς επικράτησε στο Καματερό με 4-2 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κατεβτσιάν που πέτυχε δύο τέρματα.Οι πράσινοι με τη νίκη τους αυτή πήραν ρεβάνς από τους "κιτρινόμαυρους" για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Στο πρώτο ημίχρονο το τριφύλλι πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό καθώς στο 18' ο Κατεβτσιάν ολοκλήρωσε με πλάσε μια όμορφη αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό ενώ στο επόμενο λεπτό με πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και μείωσε στο 28' με τον Μάνο ο οποίος με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι όμως βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Κάλκο αλλά η ΑΕΚ μείωσε εκ νέου σε 3-2 στο 34' με τον Αρτινό.

Την ώρα που η ΑΕΚ πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση και έπαιζε με πέντε παίκτες ο Ντάρλας με μακρινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-2 υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ (Γιάννης Ζιάβας): Θεοφίλου, Αρτινός, Δελαπόρτας, Ταρνανίδης, Γούσης, Μάνος, Καρύδας, Πάνου, Θανασάι, Ασημακόπουλος, Σκουτέλης, Χατζηφωτίου, Γιώτης, Λιαρόπουλος, Ντάτης, Χριστόπουλος, Δημητρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Χάρης Γράψας): Ζάχος, Παπαευστρατίου, Μπελτσίδης, Ηλιάδης, Θεοδωρόπουλος, Ντάρλας, Οικονομόπουλος, Μουρτζούκος, Ντοβλετάκης, Παούρης, Κάλκος, Γκρίτζαλης, Μπάμπης, Παούρης, Μπάρδης, Κορακάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ