FUTSAL

Φιλικό των ομάδων futsal και οπαδών Παναθηναϊκού - Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Φιλικό των ομάδων futsal και οπαδών Παναθηναϊκού - Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Την Κυριακή (9/9) η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα αποκαλύψει τη νέα της ομάδα στο futsal παίζοντας φιλικό με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Θα διεξαχθεί αναμέτρηση και μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και η φέτος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζει μία γιορτή για να παρουσιάσει τη νέα της ομάδα στο futsal. Μόνο που φέτος αυτή θα έχει έντονο πράσινο χρώμα μιας και ο αντίπαλος στο φιλικό θα είναι η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή (9/9) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση σε ένα κατάμεστο ανοικτό γήπεδο της Κροατικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ντινάμο έχουν ετοιμάσει πολλές εκδηλώσεις οι οποίες ξεκινούν από σήμερα (7/9) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με αποκορύφωμα το φιλικό των δύο ομάδων. Ανάμεσα στα όσα θα συμβούν είναι και η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο συλλόγων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην προαναγγελία του αγώνα τονίζεται το κοινό παρελθόν πολλών ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν παίξει στις δύο ομάδες και έχουν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Φυσικά, σε αυτούς ξεχωρίζει ο Βέλιμιρ Ζάετς ο οποίος τελικά δεν θα παραστεί, εν αντιθέσει με τους Σίλβιο Μάριτς και Γκόραν Βλάοβιτς οι οποίοι δεν αποκλείεται να παραστούν κανονικά.

Μάλιστα, ο Κροάτης επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram έχοντας ως φόντο τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ