FUTSAL

Δούκας - Παναθηναϊκός 0-1: Μπρέικ στο ΔΑΪΣ με Γκαϊφύλλια

Δούκας - Παναθηναϊκός 0-1: Μπρέικ στο ΔΑΪΣ με Γκαϊφύλλια

Το 2-0 στις νίκες έκανε ο Παναθηναϊκός στην ημιτελική σειρά με τον Δούκα. Το τριφύλλι πέρασε με 0-1 από το ΔΑΪΣ με γκολ του Γκαϊφύλλια και είναι το φαβορί για να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Το 2-0 στις νίκες έκανε ο Παναθηναϊκός στην ημιτελική σειρά με τον Δούκα. Το τριφύλλι πέρασε με 0-1 από το ΔΑΪΣ και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League, εκτός αν ο ΑΣΕΔ κάνει το μεγάλο come back και πάρει τα τρία επόμενα παιχνίδια.

Ο Δούκας ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1, όμως οι πράσινοι έκαναν το μπρέικ που ήθελαν και έχουν το πάνω χέρι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όμως θα πρέπει να κάνουν δυο νίκες μέσα στην Πολιτεία οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού και φυσικά να νικήσουν και στην έδρα τους. Δύσκολο εγχείρημα, ειδικά με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γκαϊφύλλιας, ο οποίος νίκησε τον εκπληκτικό στο ματς, Ζέρβα, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε και η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη απέδρασε από το ΔΑΪΣ με ένα τεράστιο διπλό. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πέμπτο παίκτη στη συνέχεια, όμως δεν έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ που θα έστελνε το ματς στα δυο εξτρά τρίλεπτα της παράτασης.

Κλειστό ματς, με πολλή τακτική, δύναμη και πάθος από τις δυο ομάδες, ευκαιρίες εκατέρωθεν και τους Ζέρβα και Μπάρδη να κάνουν αρκετές αποκρούσεις. Ο Δούκας είχε 33 τελικές με τις 16 να είναι στην εστία, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πέντε τελικές λιγότερες, αλλά επίσης 16 στην εστία. Τα κόρνερ ήταν 8-5 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ τέσσερις παίκτες του Δούκα κιτρινίστηκαν και δυο του τριφυλλιού.

Ο Δούκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Σταυρακόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπάρδη σε δεκάμετρο, ενώ ο Ζέρβας απέκρουσε με το πόδι το δεκάμετρο του Παούρη 12 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Το 0-0 του πρώτου μέρους ίσως κολακεύει περισσότερο τους μπλε βάσει εικόνας, ανέβηκαν βέβαια στο δεύτερο, πίεσαν αρκετά, όμως το τέρμα του Γκαϊφύλλια χάρισε τη νίκη στους πράσινους, που μετά το χαμένο Κύπελλο (κατέληξε στον ΑΣΕΔ), θέλει όσο τίποτα άλλο το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε τα δυο τελευταία χρόνια ο Δούκας.

Να υπενθυμιστεί ότι στο 2-0 βρίσκεται και το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, με την ΑΕΚ να προηγείται του Ερμή Ζωγράφου και να θέλει να καθαρίσει την πρόκριση στο Καματερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ