FUTSAL

Απίθανη ματσάρα στον Ταύρο, νίκες για Δούκα και ΑΕΚ

Απίθανη ματσάρα στον Ταύρο, νίκες για Δούκα και ΑΕΚ

Σε ένα τρομερό ματς στον Ταύρο, ο Μινώταυρος ήρθε ισόπαλος 9-9 με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, ενώ εύκολες νίκες πήραν οι Δούκας, ΑΕΚ και Ερμής. Αναβολή σε δυο αγώνες.

Τρομερό ματς στο κλειστό γυμναστήριο του Ταύρου, με τον γηπεδούχο Μινώταυρο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με το εκπληκτικό 9-9!

Μπήκαν 18 γκολ στην αναμέτρηση, με τις δυο επιθέσεις να κάνουν… παπάδες και τις άμυνες να πηγαίνουν «περίπατο». Πέρα από τα τόσα τέρματα που σημειώθηκαν, υπήρξαν και πολλά χαμένα δεκάμετρα πέναλτι και ανατροπές στο σκορ, αλλά τελικά η μπίλια κάθισε στο… Χ.

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα τον Μπάρδη ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Οικονομόπουλος και αποχώρησε. Το ματς ήταν συναρπαστικό και είχε συνεχείς ανατροπές στο σκορ ενώ το ημίχρονο έληξε με 4-4 και ο ΠΑΟ ισοφαρίστηκε για το τελικό 9-9 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Για το «τριφύλλι», τρία γκολ έβαλε ο Ντάρλας, από δυο οι Γκρίτζαλης και Παπαευστρατίου και από ένα οι Γκαϊφύλλιας και Παούρης. Στον αντίποδα, για τον Μινώταυρο ο εκπληκτικός Ασημακόπουλος πέτυχε… καρέ τερμάτων, δυο γκολ σημείωσε ο Φώτης, άλλα δυο ο Τσέβης και ένα ο Καρανταλής.

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Δούκας έκανε επιβλητική εμφάνιση και επικράτησε εύκολα με 9-2 της Ολυμπιάδας στην Αγία Παρασκευή, δείχνοντας ότι ήταν κακή παρένθεση το 2-2 στην πρεμιέρα με τον Μινώταυρο. Εξαιρετική εικόνα από την ομάδα του Γιάννη Μοστριού, η οποία με το… καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις της και έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχασε δεύτερο στη σειρά ματς, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 2-1 στην έδρα του Ερμή Ζωγράφου.

Ο πρωταθλητής προηγήθηκε 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις και στο δεύτερο 20λεπτο έκανε εύκολη τη δουλειά, φτάνοντας στο τρίποντο και πλέον μετράει τέσσερις πόντους στη Stoiximan.gr Futsal Super League.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν ευθύς εξ αρχής το φαβορί απέναντι στην Κόμπρα και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, επικρατώντας εύκολα των νεοφώτιστων, κάνοντας το 2 στα 2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση και συνεχίζει μόνο με νίκες. Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά, με αποτέλεσμα να βρει δίχτυα για το 3-0. Στο 35ο λεπτό έγινε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στο συγκρότημα του Κίμωνα Αναστασίου που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην Ένωση. Δυο γκολ σημείωσε ο Αρτινός, ένα ο Ζιάκας, ένα ο Μάντης που έχασε και δεκάμετρο πέναλτι στο 39′, ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Δελαπόρτας.

ΤΟ "2 ΣΤΑ 2" Ο ΕΡΜΗΣ

Εξάλλου, ο Ερμής Ζωγράφου είχε νικήσει με ανατροπή 2-1 την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής και το Σάββατο (29/9) διπλασίασε τις νίκες του, επικρατώντας 4-1 του Νέου Ικόνιου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντώνη Βαρυπάτη και ο Λιόσης έκανε το 1-1 για το Νέο Ικόνιο. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ερμής πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Γιώργο Αλιφέρη και τον Γιάννη Τσιάκαλο.

Με άνεση μπήκε ο Ερμής στο β’ μέρος, ο οποίος είχε ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας, το οποίο διατηρούσε όσο κυλούσε το δεύτερο ημίχρονο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ήρθε και το τέταρτο γκολ με τον Σπύρο Παπακώστα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το Νέο Ικόνιο δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού είχε αναβληθεί το ματς με την Καλλιθέα Futsal και η αναμέτρηση αυτή θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου. Εν ολίγοις, μπήκε με το… αριστερό και θα προσπαθήσει στο εξ αναβολής παιχνίδι του να πάρει το τρίποντο.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ

Να τονιστεί πως αναβλήθηκε το Καλλιθέα Futsal - Σαλαμίνα λόγω των καιρικών φαινομένων, το οποίο δημιουργούσε πρόβλημα στη μετάβαση της Σαλαμίνας με το Ferry για την Αθήνα. Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» που έχει πλήξει τη χώρα, δεν μπορούσε να μην επηρεάσει και τη σάλα.Στις 19:00 έκλεισε η γραμμή ferry boat Παλούκια- Πέραμα μέχρι νεωτέρας και ως εκ τούτου για την ομάδα της Σαλαμίνας ήταν αδύνατη η έλευση για τον αγώνα της.

Μπάχαλο υπήρξε και στο ματς της Επίλεκτης Ακαδημίας Αθηνών με τον Ηνίοχο για την 2η αγωνιστική, αφού ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:00, καθυστέρησε πάνω από 35 λεπτά λόγω του ότι η ομάδα βόλεϊ που είχε κλείσει το γήπεδο πριν, δεν είχε ολοκληρώσει την παρουσία της στο γήπεδο και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ. Όλα πλέον θα κριθούν… εξωγηπεδικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ