FUTSAL

ΑΕΚ - Δούκας 5-2: Κιτρινόμαυρο ξανά το Σούπερ Καπ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Σούπερ Καπ στο ποδόσφαιρο σάλας κατέκτησε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 5-2 του Δούκα στο κλειστό του ΔΑΪΣ και πλέον μπαίνει με καλή ψυχολογία στη Stoiximan.gr Futsal Super League, όπου την Κυριακή (22/9) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του Σούπερ Καπ στο ποδόσφαιρο σάλας. Η Ένωση, σαφώς πιο έτοιμη από τον Δούκα λόγω και της συμμετοχής της στα προκριματικά του Champions League, επικράτησε με 5-2 στο ΔΑΪΣ και σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η πρωταθλήτρια ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην τελική νίκη και στον τίτλο.

Από την άλλη, ο Δούκας προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του υπό τον Κώστα Ρούπτσο, ο οποίος επέστρεψε φέτος σε γνώριμα λημέρια, αντικαθιστώντας τον καθ’ όλα επιτυχημένο την προηγούμενη τριετία, Γιάννη Μοστριό. Ο ΑΣΕΔ θέλει χρόνο για να φτάσει στο σημείο που θέλει ο προπονητής του. Στον αγώνα, ο Δούκας πάλεψε και όταν προηγήθηκε 2-1, έδειξε πως μπορούσε να τα καταφέρει.

Η Ένωση μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε νωρίς δοκάρι με τον Ταρνανίδη, ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, βρίσκοντας απέναντι έναν πολύ καλό Ζέρβα. Ο πορτιέρε του Δούκα έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις και κρατούσε όρθια την ομάδα του. Εντούτοις, η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί με δεκάμετρο του Θανασάι, ενώ έχασε και άλλα δυο με τον Θανασάι και τον Πάνου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο δεύτερο μέρος, ο Δούκας ανέβασε την απόδοσή του. Οι μπλε πατούσαν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 20λεπτο και στο 32′ ο Κωνσταντίνου έκανε υπέροχη ποδιά σε αντίπαλό του, βρέθηκε απέναντι από τον Θεοφίλου, τον πλάσαρε και έκανε το 1-1. Λίγο μετά μάλιστα ήρθε και η ανατροπή με πλασέ του Σταυρακόπουλου, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα του αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε με τον Ντάτη, το γύρισε με τον Δελλαπόρτα και όταν ο Ρούπτσος έβαλε πέμπτο παίκτη για να πιέσει για την ισοφάριση, ο Μάνος έκανε δυο κλεψίματα και με ισάριθμα πλασέ σε άδειο τέρμα, ανέβασε το σκορ στα επίπεδα του 5-2. Προφανώς, η διαφορά των τριών γκολ δεν αποτυπώνεται στην εξέλιξη του ματς, όμως αποδόθηκε δικαιοσύνη ως προς τον τελικό νικητή βάσει της γενικότερης εικόνας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ μπαίνει με άλλο αέρα στο πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή (22/9) έχει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Futsal Super League με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης και όχι στην Πολιτεία. Όσο για τον Δούκα, παίζει στην έδρα της Elite.

Photo Credits: Eurokinissi

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ