ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπανούλης και Γιαννιώτης ξανά αντιμέτωποι

Σπανούλης και Γιαννιώτης ξανά αντιμέτωποι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Βασίλης Σπανούλης θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή. Δείτε τις υποψηφιότητες στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στη χώρα μας το 2013.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Βαρκελώνης έχει να αντιμετωπίσει ξανά τον Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο "μονομάχησαν" το 2012. Την 3άδα των υποψηφίων συμπληρώνει ο "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης, Παναγιώτης Γκιώνης.

Η Βάσω Βουγιούκα... υπερασπίζεται τον περσινό τίτλο της με αντιπάλους την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Μαρία Πρεβολαράκη, την καλύτερη αθλήτρια της πάλης στη χώρα μας.

Η εθνική ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός και η εθνική νεανίδων στο πόλο διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς. Ανάλογα και οι προπονητές τους: Ο Φερνάντο Σάντος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιώργος Μορφέσης. Θα προτιμηθεί φέτος ο Μορφέσης;

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι ο Γιώργος Βαγιανόπουλος (στίβος), ο Γιάννης Κωστάκης (κολύμβηση) και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια). Στις γυναίκες υποψήφιες είναι οι Παρασκευή Καντζα (στίβος), Δήμητρα Κοροκίδα (στίβος) και Μαρία Σταματουλα (στίβος).

Τέλος τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι η εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο, η εθνική ομάδα στο ξίφος μονομαχίας ανδρών και στο μπότσια τα ζευγάρια BC3.

Tους νικητές των βραβείων αναδεικνύουν οι δημοσιογράφοι-μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα (16/12, 19.00) στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ