ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου & Σάντος

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου & Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Πρωτιές για τον Φερνάντο Σάντος και την εθνική ποδοσφαίρου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν έχει αντίπαλο ούτε στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανοιχτή θάλασσα αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην απονομή των βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Είναι η τρίτη σερί νίκη για τον Κερκυραίο πρωταθλητή, ρεκόρ που έχει να επιδείξει μόνο ο Κώστας Κεντέρης στο παρελθόν (2000-02). Ο Γιαννιώτης επικράτησε και φέτος στη ψηφοφορία του Βασίλη Σπανούλη, ενώ τρίτος υποψήφιος ήταν ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Αυτό που δεν έχει ξεπεράσει είναι την " αλλεργία στα μικρόφωνα και έχω απίστευτο τρακ. Είναι τιμή, μου δίνετε δύναμη μέσα από αυτό το βραβείο. Ολοι στον αθλητισμό, αυτή είναι η συμβουλή μου". Πριν από λίγο καιρό έκανε απολογισμό της χρονιάς στο Sport24.gr και μίλησε για τους στόχους του το 2014.

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου & Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Γιαννιώτης με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό

Αντίθετα, η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, η Κατερίνα Νικολαΐδου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις υποψηφιότητες. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας διαδέχεται τη συνυποψήφια της, Βάσω Βουγιούκα, με την πρωταθλήτρια της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη να είναι επίσης υποψήφια για πρώτη φορά.

" Για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεται δύναμη. Σας ευχαριστώ για το βραβείο", ήταν τα λόγια της πρωταθλήτριας από την Κατερίνη που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό το 2013.

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου & Σάντος
INTIME SPORTS

Η Νικολαΐδου

Ούτε αυτή η χρονιά ήταν η τυχερή για τον Γιώργο Μορφέση. Ο Φερνάντο Σάντος που οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Μουντιάλ δέχθηκε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Ο Πορτογάλος προπονητής ευχαρίστησε στα ελληνικά για την τιμή που του έγινε και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα. Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του με την εθνική είπε χαριτολογώντας " θα περιμένετε".

Ο Σάντος ανέβηκε ξανά στο πόντιουμ για να δεχθεί το έπαθλο για την ανάδειξη της εθνικής ποδοσφαίρου σε καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Δημήτρη Σιόβα, με τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού να υπόσχεται πως " θα κάνουμε τα πάντα να κάνουμε υπερήφανους τους Ελληνες στο Μουντιάλ".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, τιμήθηκε για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς και ο Ολυμπιακός στις ομάδες της χρονιάς, αμφότεροι ηττήθηκαν από τον Σάντος και την εθνική ποδοσφαίρου.

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου & Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Μπαρτζώκας τιμήθηκε από τον Παναγιώτη Φασούλα

" Ευχαριστώ για τη βράβευση. Νιώθουμε χαρούμενοι που αναγνωρίζεται η επιτυχία μας και κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Κάποια στιγμή φέτος θα χάσουμε, αλλά το θέμα είναι η προσπάθεια", τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Κωστάκης, η Παρασκευή Καντζά και η εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο επικράτησαν στην κατηγορία των αθλητών με αναπηρία. " Είμαι χαρούμενη και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω μεγαλύτερα άλματα", δήλωσε η πρωταθλήτρια του στίβου και φυσικά απέσπασε το δυνατότερο χειροκρότημα της βραδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ